تاثیر منو غذای شرکتی متنوع در افزایش انگیزه کارکنان
یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در افزایش بهرهوری کارمندان یک مجموعه، تامین غذای شرکتی باکیفیت است؛ اما این هدف مهم زمانی تحقق مییابد که ضمن تاکید بر کیفیت غذا، به تنوع منو در طول هفته و ماه نیز دقت شود. ممکن است برخی مدیران این امر را چندان جدی نگرفته و گمان کنند اعطای دیگر تسهیلات تأثیر بهتری بر بهرهوری و افزایش انگیزه کارکنان خواهد داشت.
جالب است بدانید بررسیهایی که صورت گرفته است به خوبی نشان میدهد تامین غذای شرکتی سالم و متنوع تأثیر بسیار زیادی بر راندمان و افزایش انگیزه کاری افراد دارد. جهت درک هر چه بهتر این موضوع در این مقاله به بررسی تأثیر منوی غذای شرکتی متنوع بر افزایش انگیزه کارکنان پرداختهایم تا نسبت به اهمیت این موضوع آگاه شوید.
چرا تنوع غذایی در منوی شرکتی اهمیت دارد؟
قرار دادن غذای سالم، باکیفیت و متنوع در منو غذای شرکتی نهتنها سبب احساس راحتی و تضمین سلامت جسمی کارکنان میشود، بلکه منجر به بهبود روحیه و دیگر تاثیرات مثبت بر خلقوخوی کارکنان خواهد شد، زیرا هر یک از غذاها به نوعی بر سلامت جسمی و روانی افراد تاثیرگذار بوده که توجه به این موضوع میتواند بر افزایش تواناییهای کارکنان و در نتیجه بهرهوری آنها تاثیرات مثبتی داشته باشد.
وقتی که کارکنان شما میبینند به بدیهیترین امور آنها یعنی تغذیه اهمیت میدهید، از فعالیت در مجموعه موردنظر احساس رضایت بیشتری خواهند داشت؛ بنابراین، نهتنها خود را عضوی معنادار در مجموعه شما میدانند؛ بلکه در تمامی شرایط شرکت از هیچ تلاشی دریغ نکرده و در راستای موفقیت مجموعه شما بهترین عملکرد را خواهند داشت. در واقع تامین غذای شرکتی سالم و متنوع چیزی فراتر از سیر کردن افراد است و همین امر کوچک سبب میشود کارکنان شما انگیزه و راندمان بهتری در فرایندهای کاری داشته باشند.
به همین جهت توصیه میشود در برنامهریزی مدیریتی خود حتما تامین غذای شرکتی متنوع را لحاظ کنید تا به مرور زمان شاهد بهبود ساختار شرکت و تحولاتی در انگیزه کارکنان خود باشید. توجه داشته باشید تامین غذاهای پرچرب و با قند بالا برای کارکنان نتیجه عکس داشته و منجر به کاهش انرژی و بهرهوری کارمندان میشود؛ اما تأمین غذاهای متنوع پروتئینی و انرژیزا افزایش تمرکز و بهرهوری افراد را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین، توصیه میشود در انتخاب منوی غذا برای شرکت حتما به این موضوع دقت کنید.
افزایش بهرهوری کارکنان با غذای شرکتی متنوع
همانطور که متوجه شدید تهیه غذای متنوع تاثیر قابلتوجهی بر افزایش انگیزه و بهرهوری کارکنان یک مجموعه دارد، به گونهای که این امر یکی از مؤثرترین شیوههای ارتقاء عملکرد و بهبود راندمان کارمندان در مجموعه است. از آنجایی که ارتقای عملکرد در مجموعه از اهمیت بالایی برخوردار است، بسیاری از مدیران ترغیب به انجام امور این چنینی شدهاند تا بتوانند از این طریق سبب بهبود ساختار مجموعه خود شوند.
به طور کلی میتوان گفت تهیه غذای شرکتی متنوع سبب افزایش انگیزه و رضایت کارکنان شده که در پی آن شاهد بهبود بهرهوری افراد و افزایش سوددهی در مجموعه نیز خواهید بود؛ بنابراین میتوان از این شیوه بهعنوان ابزاری جهت افزایش رغبت کارکنان هنگام انجام وظیفه و بالا بردن کیفیت امور استفاده کرد.
از سوی دیگر تامین غذای سالم و باکیفیت میتواند در کاهش استرس و اضطرابهای ناشی از کار نیز تاثیرگذار باشد و بستری فراهم شود تا فشار ذهنی کارکنان به حداقل و تمرکز آنها بر امور مجموعه به حداکثر رسد.
مهمترین مزایای تهیه غذای متنوع برای کارکنان
حال که نسبت به تاثیر تهیه غذای متنوع بر افزایش و راندمان کارکنان آگاه شدید، بهتر است با دیگر مزایای مهم تامین غذاهای متنوع و باکیفیت برای کارمندان سازمان نیز آشنا شوید. در این قسمت به برخی از مهمترین مزایای تأمین غذای شرکتی متنوع اشاره کردهایم.
- تناسب اندام به واسطهی تهیه منوی غذایی متنوع متناسب با رژیمهای غذایی مختلف
- بهبود تمرکز و کیفیت فعالیتهای ذهنی کارکنان
- افزایش سلامت جسمی کارکنان با تامین غذاهای سالم، تازه، باکیفیت و متنوع
- افزایش روحیه و توانایی ذهنی کارکنان
- رفع دغدغه کارکنان جهت تهیه وعده غذایی و متمرکز کردن ذهن افراد بر امور مجموعه
- بهبود ساختار فرهنگی مجموعه
- فراهم آوردن بسترهایی مناسب جهت مشارکت افراد و ایجاد صمیمیت میان کارمندان
ضرورت تامین منو غذایی متنوع برای کارمندان شرکت
با توجه به مزایای متعدد تامین غذای متنوع برای کارکنان، حالا چه با سفارش از کترینگ معتبر چه تهیه غذا در آشپزخانه سازمان، میتوان دریافت این نحوه مدیریت مجموعه تاثیر بسیاری بر افزایش انرژی و تمرکز افراد بر امور کاری دارد. از سوی دیگر کنترل برنامه غذایی میتواند به شما این فرصت را بدهد تا در ارتقاء سلامت کارکنان اثرگذار باشید. به هر حال وقتی کارکنان دغدغه غذا نداشته باشند و بدانند که غذای لذیذ و متنوع دارند، کمتر سراغ غذاهای فستفودی و مضر میروند.
افراد پایبند به رژیم غذایی سالم معمولا از سطح انرژی بالا و سلامت جسمی و روانی مطلوبتری برخوردار هستند، اما افرادی که به برنامه غذایی سالم و متنوع اهمیت نمیدهند، نهتنها جسم سالمی ندارند، بلکه از تمرکز و حوصله بسیار پایینی برخوردار هستند. بنابراین، شما میتوانید تنها با در نظر گرفتن این امر مهم در برنامه مدیریت سازمان خود، بر ابعاد مختلفی از عملکرد کارکنان خود تاثیرات مثبتی داشته باشید و منجر به بهینهسازی فرایند کاری هر یک از افراد شوید.
علاوه بر این، در مجموعههایی که وعدههای غذایی سالم و متنوعی تامین و توزیع میشود، رضایت کاری بسیار بالا بوده و غالب کارمندان بهواسطه همین مزایا تمایل دارند به فعالیت در مجموعه مربوطه ادامه دهند. با این توضیحات، امروزه تهیه غذای شرکتی متنوع و باکیفیت به امری ضروری در سازمانهای کوچک و بزرگ تبدیل شده است و میتواند مزیت قابلتوجه و چشمگیری باشد.
مهمترین نکات درباره تهیه غذای متنوع در سازمانها
یکی از مهمترین و اساسیترین اهداف هر سازمانی، افزایش انگیزه و بهینهسازی امور کارکنان در راستای تحقق چشمانداز مجموعه است؛ به گونهای که اگر اعضای یک مجموعه خود را جزئی معنادار از سازمان مربوطه بدانند و از هیچ تلاشی جهت تحقق اهداف آن دریغ نکنند، عملکرد و ساختار فرهنگی آن سازمان نیز بهبود خواهد یافت.
از آنجایی که تهیه منوی غذای شرکتی متنوع و باکیفیت، تاثیر بهسزایی بر نتیجه این امر مهم دارد، در این قسمت به برخی از مهمترین نکات جهت افزایش راندمان کارکنان بهواسطه تامین وعده غذایی سالم و متنوع اشاره کردهایم.
- برای تامین وعدههای غذایی، برنامهریزی هفتگی یا حتی ماهانه داشته باشید.
- فراهم آوردن محیطی شاد و سالم در اوقات ناهار میتواند در بهبود روحیه و افزایش انگیزه کارکنان بسیار تاثیرگذار باشد.
- از کترینگهای معتبر و باتجربه غذا تهیه کنید.
- برای بهبود برنامه غذایی و اهمیت دادن به سلیقههای مختلف کارکنان، نظرسنجی برگزار کنید.
- بر کیفیت و نحوه توزیع وعدههای غذایی نظارت داشته باشید.
- به تنوع غذاها در طول هفته و ماه توجه کنید.
جمعبندی
امروزه تمامی مدیران سازمانهای مختلف به این نتیجه واحد رسیدهاند که سرمایه انسانی مهمترین و ارزشمندترین سرمایه هر مجموعهای محسوب میشود و باید همواره در راستای جلب نظر و رضایت آنها موثرترین اقدامات را در نظر بگیرند. همانطور که گفتیم یکی از اثرگذارترین امور بر افزایش انگیزه کارکنان، تهیه منوی غذایی متنوع و باکیفیت است؛ به همین منظور در این مقاله سعی کردیم به بررسی تمامی جوانب این موضوع بپردازیم تا ضمن آگاهی از آثار مثبت این امر، اقدامات این چنینی را در برنامه خود جای دهید.
توصیه میشود با مراجعه به کترینگهای معتبر فرایند تامین غذا برای کارکنان را با بهترین کیفیت پیگیری کنید تا شاهد بهترین نتایج در مجموعه خود باشید. کترینگ هفت و نیم یکی از معتبرترین کترینگهای غرب تهران است که تاکنون با ارائه خدمات باکیفیت، نظر مدیران سازمانهای مختلف را به خود جلب کرده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از خدمات عالی این مجموعه میتوانید به وبسایت کترینگ هفت و نیم مراجعه کرده و از طریق راههای ارتباطی، با تیم این کترینگ ارتباط برقرار کنید.