غذاها
طرز تهیه تاک پلو شاهرود؛ خوشمزه و مجلسی

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود در استان سمنان است.
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم تاک پلو شاهرود:
- روغن: به مقدار لازم
- برگ مو: ۳۰۰ گرم
- برنج: ۳ پیمانه
- پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز: ۱ عدد
- سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
- گرد لیمو عمانی: ۱ قاشق سوپخوری
- مرغ بی استخوان: ۵۰۰-۶۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- ادویه: به مقدار لازم
- زعفران: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل
طرز تهیه تاک پلو شاهرود:
- مرغها رو به تکههای کوچک تقسیم کنید.
- پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید.
- پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس، فلفل، نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
- برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
- برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه.
- تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.
نکاتی برای تهیه تاک پلو:
- پودر خردل را از عطاریها میتوانید تهیه کنید.
- به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم میتوانید استفاده کنید.
نوش جان 😉
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇