غذاها

طرز تهیه تاک پلو شاهرود؛ خوشمزه و مجلسی

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود در استان سمنان است.

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم تاک پلو شاهرود:

  • روغن: به مقدار لازم
  • برگ مو: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پودر خردل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
  • گرد لیمو عمانی: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • مرغ بی استخوان: ۵۰۰-۶۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ادویه: به مقدار لازم
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم

همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل

طرز تهیه تاک پلو شاهرود:

  1. مرغ‌ها رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
  2. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید.
  3. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس، فلفل، نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
  4. برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
  5. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه.
  6. تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ‌ها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغ‌ها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.

نکاتی برای تهیه تاک پلو:

  • پودر خردل را از عطاری‌ها می‌توانید تهیه کنید.
  • به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می‌توانید استفاده کنید.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksbeytooteگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا