نان و شیرینی

ترحلوای هویج؛ طرز تهیه ترحلوای هویج یا حلوا زرده همدان

ترحلوای هویج یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوا زرده سوغات شهر همدان به شمار می‌آید.

مواد لازم ترحلوای هویج همدان:

  • هویج: نیم کیلو
  • شکر: یک پیمانه
  • زعفران: یک سوم پیمانه
  • گلاب: یک سوم پیمانه
  • روغن مایع: دو سوم پیمانه
  • آب: یک دوم پیمانه
  • آرد شیرینی (یا آرد برنج): یک پیمانه الک شده
  • هل آسیاب شده: ۳ عدد

همچنین بخوانید: خواص هویج و آب هویج برای کودکان

طرز تهیه ترحلوای هویج همدان:

1. ابتدا هویج خرد شده را با آب پخته تا آب آن کشیده شود، سپس آن را توی آبکش می‌ریزیم.

2. سپس آرد را تفت می‌دهیم تا بوی آرد درآید سپس روغن مایع را افزوده در حرارت ملایم با هم تفت داده تا خوب طلایی شود.

3. هویج‌های پخته را داخل میکسر می‌ریزیم. آب، گلاب و شکر را به هویج‌ها اضافه کنید تا مخلوط شود. هویج‌ها را به داخل تابه یا ماهیتابه خوب به هم زده تا کمی جوش بخورد.

4. هل و زعفران را هم به پوره اضافه می‌کنیم ۶-۷ دقیقه سرخ می‌کنیم. پوره را به آرد و روغن افزوده خوب مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت را دوباره روشن می‌کنیم آنقدر بهم می‌زنیم تا حلوا خودش را بگیرد.

5. پس از کمی سرد شدن، آن را داخل ظرف ریخته تزئین کنید.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا