نان و شیرینی

ترحلوای هویج؛ طرز تهیه ترحلوای هویج یا حلوا زرده همدان

ترحلوای هویج یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوا زرده سوغات شهر همدان به شمار می‌آید.

مواد لازم ترحلوای هویج همدان:

  • هویج: نیم کیلو
  • شکر: یک پیمانه
  • زعفران: یک سوم پیمانه
  • گلاب: یک سوم پیمانه
  • روغن مایع: دو سوم پیمانه
  • آب: یک دوم پیمانه
  • آرد شیرینی (یا آرد برنج): یک پیمانه الک شده
  • هل آسیاب شده: ۳ عدد

همچنین بخوانید: خواص هویج و آب هویج برای کودکان

طرز تهیه ترحلوای هویج همدان:

1. ابتدا هویج خرد شده را با آب پخته تا آب آن کشیده شود، سپس آن را توی آبکش می‌ریزیم.

2. سپس آرد را تفت می‌دهیم تا بوی آرد درآید سپس روغن مایع را افزوده در حرارت ملایم با هم تفت داده تا خوب طلایی شود.

3. هویج‌های پخته را داخل میکسر می‌ریزیم. آب، گلاب و شکر را به هویج‌ها اضافه کنید تا مخلوط شود. هویج‌ها را به داخل تابه یا ماهیتابه خوب به هم زده تا کمی جوش بخورد.

4. هل و زعفران را هم به پوره اضافه می‌کنیم ۶-۷ دقیقه سرخ می‌کنیم. پوره را به آرد و روغن افزوده خوب مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت را دوباره روشن می‌کنیم آنقدر بهم می‌زنیم تا حلوا خودش را بگیرد.

5. پس از کمی سرد شدن، آن را داخل ظرف ریخته تزئین کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا