مربا و ترشیجات
طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی با سرکه سفید
مواد لازم ترشی آلبالو:
- آلبالوی تازه: ۱ کیلو
- سرکه: به مقدار لازم
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی آلبالو:
ابتدا آلبالو ها را پاک کرده و تمیز می شوییم و میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود. درون شیشه ریخته و به مقداری که روی آلبالوها را کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر بدان افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد. یک قاشق مرباخوری شکر کافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم میکند. این ترشی برای تزیین سفرهای میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد.
تبلیغات