مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی انبه کال با روغن زیتون

مواد لازم ترشی انبه:

  • انبه کال: ۲ کیلو
  • سرکه: ۱ لیوان
  • تمر هندی: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر هل،میخک، گرام ماسالا، زیره، فلفل، سیاه دانه، زردچوبه و تخم شنبلیله: از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر
  • هویج: ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده
  • لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا: ۳ تا ۴ عدد
  • روغن مایع یا زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه:

انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و هسته وسط آن را درمی آوریم. دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد، جدا می‌شود. سرکه و نمک را همراه تمر هندی کاملاً می‌جوشانیم و بعد ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه‌ای که هوا نکشد ریخته، لابه لای آن را با هویج خرد شده و لیموی نصف شده می‌ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می‌ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می‌کنیم. این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می‌شود.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا