مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی انبه کال با روغن زیتون

مواد لازم ترشی انبه:

  • انبه کال: ۲ کیلو
  • سرکه: ۱ لیوان
  • تمر هندی: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر هل،میخک، گرام ماسالا، زیره، فلفل، سیاه دانه، زردچوبه و تخم شنبلیله: از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر
  • هویج: ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده
  • لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا: ۳ تا ۴ عدد
  • روغن مایع یا زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه:

انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و هسته وسط آن را درمی آوریم. دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد، جدا می‌شود. سرکه و نمک را همراه تمر هندی کاملاً می‌جوشانیم و بعد ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه‌ای که هوا نکشد ریخته، لابه لای آن را با هویج خرد شده و لیموی نصف شده می‌ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می‌ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می‌کنیم. این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می‌شود.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا