مربا و ترشیجات
طرز تهیه ترشی بندری مرحله به مرحله
مواد لازم ترشی بندری:
- تمر هندی: یک بسته
- موسیر: ۵۰ گرم
- هویج: ۳ عدد
- خیار: ۳ عدد
- رب انار ترش: یک لیوان
- بادمجان متوسط: ۳ عدد
- سیر: یک بوته
- کرفس: ۳-۲ شاخه
- گل کلم: یک کیلو
- فلفل سبز ریز: ۵۰ گرم
- سیب زمینی ترشی: نیم کیلو
- ادویه ترشی: یک تا دو قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی کال: ۵ عدد
- آب گوجه فرنگی غلیظ: یک لیوان
- سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون): یک لیوان
طرز تهیه ترشی بندری:
- فلفلهای سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
- تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هستههای آن را جدا کنید.
- گوجه فرنگیها را به صورت نگینی خرد کنید.
- هویجها و سیب زمینیها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
- برگهای کرفس را جدا کنید و آنها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و ۳-۲ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
- موسیرهای خشک را به مدت ۶- ۵ ساعت در آب خیس کنید، ۳-۲ بار بشویید، ریشهها و قسمتهای زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
- بوتههای گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
- سبزیهای معطر خرد شدهٔ ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
- بادمجانها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
- ادویه ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی
برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه