مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی ریز خانگی

مواد لازم ترشی ریز:

  • هویج: نیم کیلو
  • گل کلم: نیم کیلو
  • بادمجان: نیم کیلو
  • فلفل سبز (تند نباشد): ۲۵۰ گرم
  • خیار: نیم کیلو
  • سبزیجات معطر شامل (ترخون. مرزه. نعناع. جعفری. گشنیز): یک کیلو
  • ادویه شامل (زردچوبه. نمک. ادویه کاری): ۲ قاشق سوپخوری
  • سرکه: به مقدار لازم

نکته: شما برای تهیه ترشی می‌توانید از انواع سبزیجات و صیفی جات استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی ریز:

ابتدا تمامی مواد را بشویید و پاک کنید. سپس برای خرد کردن آن می‌توانید از غذا ساز یا چرخ گوشت با دندانهٔ درشت استفاده کنید یا اگر سبزی خرد کن دارید از آن استفاده کنید. تمامی سبزیجات و وسایل مربوط به ترشی را در غذاساز بریزید و به مقداری که له نشود خرد کنید کمی دانه‌ها مشخص باشد در ظرف مخصوص بریزید. سپس ادویه‌هایی را که گفته شد در مقدار سرکه‌ای که فکر می‌کنید روی ظرف را می‌گیرد با نمک مخلوط کنید و کاملاً به هم بزنید و سپس روی ظرف ترشی بریزید و درب ظرف رو محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا حسابی جا بیفتد.

4.7/5 - (3 امتیاز)

منبع
wikibooks

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا