مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی با گوجه کال را آموزش خواهیم داد. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

مواد لازم ترشی هفت بیجار:

  • بادمجان قلمی بدون تخم: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی کال سبز: ۴ عدد
  • فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد: ۲۵۰ گرم
  • سیر: ۳ بته
  • سبزی: نعناع، خنش (خالواش)، چوچاق، گشنیز _ یک کیلو
  • گلپر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار:

بادمجان‌ها را میشوئیم و سر آن‌ها را می‌گیریم، گوجه فرنگی‌ها را میشوئیم و فلفل را دم می‌گیریم و میشوئیم. سپس بادمجان و گوجه فرنگی و فلفل را روی یک پارچه می‌چینیم و میگذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آن‌ها کاملاً گرفته شود.

سیر را پوست می‌گیریم آنگاه همه را ساطوری می‌کنیم تا خرد شود. بعد سبزی‌ها را تمیز می‌کنیم و میشوئیم و رطوبت آن‌ها را می‌گیریم و خشک می‌کنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد می‌کنیم، آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب می‌ریزیم و مقداری نمک و گلپر به آن اضافه می‌کنیم.

شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر مینمائیم. در شیشه را می‌بندیم. ترشی هفتا بیجار را بعد از چند روز می‌توان مصرف نمود. اگر سبزی تازه در دسترس نباشد از خالواش و نعناع خشک هم می‌توان استفاده کرد.

4.2/5 - (5 امتیاز)

منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا