مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

مواد لازم ترشی هفت بیجار:

  • بادمجان قلمی بدون تخم: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی کال سبز: ۴ عدد
  • فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد: ۲۵۰ گرم
  • سیر: ۳ بته
  • سبزی: نعناع، خنش (خالواش)، چوچاق، گشنیز _ یک کیلو
  • گلپر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار:

بادمجان‌ها را میشوئیم و سر آن‌ها را می‌گیریم، گوجه فرنگی‌ها را میشوئیم و فلفل را دم می‌گیریم و میشوئیم. سپس بادمجان و گوجه فرنگی و فلفل را روی یک پارچه می‌چینیم و میگذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آن‌ها کاملاً گرفته شود.

سیر را پوست می‌گیریم آنگاه همه را ساطوری می‌کنیم تا خرد شود. بعد سبزی‌ها را تمیز می‌کنیم و میشوئیم و رطوبت آن‌ها را می‌گیریم و خشک می‌کنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد می‌کنیم، آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب می‌ریزیم و مقداری نمک و گلپر به آن اضافه می‌کنیم.

شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر مینمائیم. در شیشه را می‌بندیم. ترشی هفتا بیجار را بعد از چند روز می‌توان مصرف نمود. اگر سبزی تازه در دسترس نباشد از خالواش و نعناع خشک هم می‌توان استفاده کرد.

این مطلب چقدر مفید بود؟
0 امتیاز از 0 رای

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا