نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه ترک حلوا گیلان (حلوای محلی گیلان)
ترک حلوا یا ترک ماه رمضان یکی از شیرینیهای محلی در استان گیلان است.
تبلیغات
مواد لازم ترک حلوا گیلان:
- آب: ۴ پیمانه
- آرد نان: ۱ پیمانه
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- روغن جامد: ۱ پیمانه سرخالی
- زعفران دم کرده: به دلخواه
- شکر: ۱ پیمانه
- گلاب: یک چهارم پیمانه
همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم
طرز تهیه ترک حلوا گیلان:
1. آب و شکر را روی حرارت متوسط میگذاریم تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم.
2. روغن را آب کرده و با آرد در تابه گودی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم و با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا آرد به رنگ قهوهای در بیاد.
3. شیره شکر را با احتیاط اضافه میکنیم و هم میزنیم پودر هل را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جایی که حلوا به راحتی از تابه جدا شود.
تبلیغات
4. حلوای داغ را در ظرف مورد نظر پهن میکنیم ۱-۲ ساعت میگذاریم بماند سپس به دلخواه برش زده و با پودر قند و پودر کاکائو و پسته تزئین میکنیم.
نوش جان 😉