نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه ترک حلوا گیلان (حلوای محلی گیلان)

ترک حلوا یا ترک ماه رمضان یکی از شیرینی‌های محلی در استان گیلان است.

تبلیغات

مواد لازم ترک حلوا گیلان:

  • آب: ۴ پیمانه
  • آرد نان: ۱ پیمانه
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن جامد: ۱ پیمانه سرخالی
  • زعفران دم کرده: به دلخواه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • گلاب: یک چهارم پیمانه

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه ترک حلوا گیلان:

1. آب و شکر را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب را اضافه می‌کنیم.

2. روغن را آب کرده و با آرد در تابه گودی ریخته روی حرارت ملایم می‌گذاریم و با قاشق چوبی مرتب هم می‌زنیم تا آرد به رنگ قهوه‌ای در بیاد.

3. شیره شکر را با احتیاط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم پودر هل را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا جایی که حلوا به راحتی از تابه جدا شود.

تبلیغات

4. حلوای داغ را در ظرف مورد نظر پهن می‌کنیم ۱-۲ ساعت می‌گذاریم بماند سپس به دلخواه برش زده و با پودر قند و پودر کاکائو و پسته تزئین می‌کنیم.

نوش جان 😉

2.5/5 - (12 امتیاز)

منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا