نان و شیرینی

طرز تهیه ترک حلوا گیلان (حلوای محلی گیلان)

ترک حلوا یا ترک ماه رمضان یکی از شیرینی‌های محلی در استان گیلان است.

مواد لازم ترک حلوا گیلان:

  • آب: ۴ پیمانه
  • آرد نان: ۱ پیمانه
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن جامد: ۱ پیمانه سرخالی
  • زعفران دم کرده: به دلخواه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • گلاب: یک چهارم پیمانه

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه ترک حلوا گیلان:

1. آب و شکر را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب را اضافه می‌کنیم.

2. روغن را آب کرده و با آرد در تابه گودی ریخته روی حرارت ملایم می‌گذاریم و با قاشق چوبی مرتب هم می‌زنیم تا آرد به رنگ قهوه‌ای در بیاد.

3. شیره شکر را با احتیاط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم پودر هل را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا جایی که حلوا به راحتی از تابه جدا شود.

4. حلوای داغ را در ظرف مورد نظر پهن می‌کنیم ۱-۲ ساعت می‌گذاریم بماند سپس به دلخواه برش زده و با پودر قند و پودر کاکائو و پسته تزئین می‌کنیم.

نوش جان 😉

1/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا