نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی برای ۴ نفر

تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بِکِش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است. برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دار می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می‌شوند. در برخی هم از زرده استفاده می‌شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می‌شود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه تیرامیسو مجلسی برای ۴ نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی برای ۴ نفر

مواد لازم برای ۴ نفر:

قهوه اسپرسو ۱ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
پودر کاکائو نصف قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را یکی یکی می‌شکنیم و زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا می‌کنیم و هر کدام را داخل کاسه‌هایی مجزا می‌ریزیم و زرده‌ها را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا هم دارای حجم شوند و هم به رنگ کرم در بیایند.

سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم که کاملاً شکر در آن حل شود و بعد پنیر ماسکارپونه را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب می‌زنیم تا مواد یکدست شود. خامه را داخل کاسه‌ای می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا حجم دار شود.

خامه را باید طوری هم بزنیم که اگر کاسه حاوی خامه را بر گردانیم خامه سر ریز نشود و به طور ثابت در کاسه بماند. سپس خامه فرم گرفته را به دیگر مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق همگی مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

در ادامه سفیده‌های تخم مرغ را نیز با همزن برقی به حدی می‌زنیم که کاملاً سفید و دارای حجم شود و پف کند و بعد به مواد می‌افزاییم (شبیه خامه فرم گرفته دارای حجم و سفت شود) و با لیسک همگی مواد را خوب زیر و رو می‌کنیم تا کاملاً مخلوط شوند.

قهوه اسپرسو را آماده می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خنک شود (اگر قهوه داغ باشد بیسکویت‌ها را له می‌کند) و بعد در ظرفی مانند کاسه بزرگ می‌ریزیم و بیسکویت های لیدی فینگر را هر چند تا که داخل ظرف قهوه جا می‌شود (۲ الی ۳ عدد) قرار می‌دهیم.

سپس بیسکوییت‌ها را بر می‌گردانیم تا کاملاً به قهوه آغشته شوند و بعد آن‌ها را سریع بیرون می‌آوریم (فقط می‌خواهیم مرطوب شوند و نباید زمان زیادی داخل قهوه بمانند) و در ظرف پیرکس مستطیلی می‌چینیم تا کاملاً کف پیرکس از بیسکویت پوشیده شود.

بعد از مایه‌ای که آماده کرده‌ایم نصف آن را کم کم روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم تا کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند و کمی پودر کاکائو روی آن‌ها الک می‌کنیم و مجدداً لایه دوم را می‌چینیم و بیسکویت‌ها را به قهوه اسپرسو آغشته می‌کنیم.

سپس داخل ظرف می‌چینیم و روی آن‌ها را با مایه می‌پوشانیم و مجدداً روی مایه را با پودر کاکائو الک می کنییم و می‌پوشانیم تا تیرامیسو زیباتر و خوش عطر تر شود و می توایند روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهیم تا به مدت حداقل ۶ ساعت استراحت کند.

اگر زمان کافی داشته باشید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند فوق العاده تیرامیسو منسجم‌تری خواهید داشت هنگامی که برش می‌خواهید بزنید. تیرامیسو آماده شده را از داخل یخچال بیرون می‌آوریم و برش می‌زنیم و در بشقاب قرار می‌دهیم و نوش جان کنید.

نکات تهیه تیرامیسو

تیرامیسو به صورت رولت

همانطور که اشاره کردیم این دسر خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود، یکی از این دستورها که محبوبیت زیادی دارد و می‌توانیم علاوه بر دسر به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنیم، رولت تیرامیسو می‌باشد، برای مشاهده دستور رولت تیرامیسو به مطلب زیر مراجعه نمایید.

پنیر مخصوص تیرامیسو

برای تهیه تیرامیسو ترجیحاً از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود می‌توانید از پنیر خامه‌ای استفاده کنید. اگر پنیر خامه‌ای شما دارای نمک هست حتماً به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد قرار بدهید تا طعم شوری‌اش از بین برود. برای تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل مطلب زیر را مطالعه نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
چی شیwikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا