نان، کیک و شیرینی

چگونه حاجی بادام خانگی درست کنیم؟

حاجی بادام شیرینی محلی یزد و شیراز است.

مواد لازم برای تهیه حاجی بادام خانگی:

  • مغز بادام: ۲ لیوان
  • پودر قند: ۱ لیوان
  • روغن جامد آب‌کرده: یک و نیم لیوان
  • آرد: ۳ لیوان
  • پودر هل سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پسته برای تزئین: به میزان کافی

همچنین بخوانید: ارزش غذایی بادام | خواص و فواید بادام

طرز تهیه حاجی بادام خانگی:

1. بادام‌ها را در آب جوش خیسانده سپس پوست آن‌ها را بکنید و با استفاده از دستمال آشپزخانه کاملاً خشک کنید. آنگاه با پودر قند مخلوط کرده کاملاً آسیاب کنید.

2. آن‌ها را در ظرفی کاملاً با هم مخلوط کرده بعد روغن جامد آب کرده و هل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. در آخر آرد را اضافه کنید و کاملاً ورز دهید، تا خمیر یکنواختی به دست آید.

3. خمیر را به ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کرده قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را در سینی فر بچینید و آن را در طبقه میانی فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

4. بعدازاینکه شیرینی کاملاً سرد شد با پودر قند و هل روی شیرینی را کاملاً بپوشانید. برای تزئین از پودر پسته استفاده کنید.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا