نان و شیرینی

طرز تهیه حلوای بادام تبریز مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه حلوای بادام:

  • آرد سفید (آرد گندم بدون سبوس): ۲ لیوان
  • پودر قند: ۲ لیوان
  • کره: ۲۵۰ گرم
  • پودر بادام: ۵/۱ لیوان
  • پودر هل و زنجبیل و گشنیز: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای بادام تبریز:

1. برای تهیه پودر بادام اول بادام را خیس کنید و بعد پوست آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خشک بشود بعد با دانه ساب یا مولینکس آن را پودر کنید.

2. آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت یک ربع ساعت با حرارت کم تفت و مدام به هم بزنید سعی کنید رنگ آرد سفید بماند بعد کره را در آرد بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر هم آن را با حرارت کم تفت دهید و به هم بزنید.

3. زعفران را اضافه کنید و کاملاً که مخلوط شد بقیه مواد را اضافه کنید و به هم بزنید. مواد باید خوب مخلوط بشود.

4. چنانچه مواد چسبندگی لازم را نداشت کمی کره یا روغن مایع اضافه کنید و در سینی که کف آن را از قبل چرب کرده بودید به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی‌متر پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکنواخت شود بعد از یکی دو ساعت آن را برش دهید و در یخچال گذاشته تا خوب سفت شود.

نوش جان 😉

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا