نان و شیرینی

طرز تهیه حلوای بادام تبریز مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه حلوای بادام:

  • آرد سفید (آرد گندم بدون سبوس): ۲ لیوان
  • پودر قند: ۲ لیوان
  • کره: ۲۵۰ گرم
  • پودر بادام: ۵/۱ لیوان
  • پودر هل و زنجبیل و گشنیز: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای بادام تبریز:

1. برای تهیه پودر بادام اول بادام را خیس کنید و بعد پوست آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خشک بشود بعد با دانه ساب یا مولینکس آن را پودر کنید.

2. آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت یک ربع ساعت با حرارت کم تفت و مدام به هم بزنید سعی کنید رنگ آرد سفید بماند بعد کره را در آرد بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر هم آن را با حرارت کم تفت دهید و به هم بزنید.

3. زعفران را اضافه کنید و کاملاً که مخلوط شد بقیه مواد را اضافه کنید و به هم بزنید. مواد باید خوب مخلوط بشود.

4. چنانچه مواد چسبندگی لازم را نداشت کمی کره یا روغن مایع اضافه کنید و در سینی که کف آن را از قبل چرب کرده بودید به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی‌متر پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکنواخت شود بعد از یکی دو ساعت آن را برش دهید و در یخچال گذاشته تا خوب سفت شود.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا