دسر
طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی برای 12 نفر
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بهطور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا ترحلوا استفاده میشود.
تبلیغات
با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا میشود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد میرود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش میشود، میرود.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه حلوا زعفرانی برای 12 نفر را برای شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی و خوشمزه برای 12 نفر
مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا نذری برای 12 نفر:
- آرد سفید: 4 لیوان
- شکر: 2 لیوان
- آب: 3 لیوان
- روغن مایع: 1 لیوان
- كره: 200 گرم
- گلاب: نصف ليوان
- زعفران آب كرده: نصف ليوان
- مغز هل سابيده: در صورت تمايل مقداري
طرز تهیه حلوای زعفرانی مجلسی مرحله به مرحله:
- ابتدا شربت رو درست میکنیم. برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه.
- آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغيير كنه . تقریباً”۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشه. در اين مدت بايد مرتب آردها را به هم بزنيد تا نسوزد.
- روغن و کره رو اضافه میکنیم و مجدداً” تفت میدهیم تا رنگش قهوهای کمرنگ شود.
- از روی حرارت بر میداریم و شربت رو بهش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم. اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه.
- در اين مرحله گلاب و مغز هل را نيز به حلوا اضافه میکنیم.
- تقریباً” ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه. اگه حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه.
نکات طلایی در تهیه حلوای نذری برای 12 نفر
- اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می شه و بهتره.
- میتوانید از آرد برنج يا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش آینه که رنگش تیرهتر می شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگي كمتري پيدا میکند و رنگش اندكي روشنتر میشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن كمي تیرهتر میشود.
- اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه كنيم در اثر حرارت زياد عطر آن از بين میرود.
- اگر آرد را به اندازه كافي تفت ندهيد و روغن و كره را زود به آن اضافه كنيد رنگ حلوا روشنتر میشود و در صورتي كه بيشتر تفت دهيد رنگ آن مايل به قهوهای میشود.
- دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده میکنید بايد در هنگان تفت دادن آرد بيشتر هم بزنيد چون آرد گندم خاصيت چسبندگي داشته و به هم میچسبد و در صورتيكه مدام هم نزنيد گلوله گلوله میشود. در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند.
تبلیغات