طرز تهیه حلوا لوز دماوندی (سوغات دماوند)

مواد لازم حلوا لوز دماوندی:
- گردو: یک پیمانه
- عسل: دو پیمانه
- آرد برنج: دو پیمانه
طرز تهیه حلوا لوز دماوندی:
1. برای تهیه این حلوا ابتدا گردو را تف دهید تا پوست نازکی که اطراف مغز گردو قرار دارد از مغز گردو جدا شود. سپس این پوست نازک را به روش باد زدن از مغز گردو جدا کنید.
2. در مرحله بعد این گردو را چندین بار آسیاب کنید یا در دستگاه چرخ گوشت ریخته و چند بار آن را چرخ کنید که به خوبی خرد و آرد شود. سپس آرد برنج را در ظرفی فلزی ریخته آن را هم تف دهید.
3. در مرحله بعد؛ عسل و گردوی آسیاب شده و آرد برنج بوداده شده و مقدار دلخواه هل را با هم مخلوط میکنند که خمیری سفت به دست میآید.
4. این خمیر را در سینی بزرگ فلزی ریخته و در سینی پخش میکنند و با وردنه یا شیئی استوانهای مانند شیشه عسل، حلوای درون سینی را به خوبی مالش میدهند که هم صاف شود و هم روغن بیندازد.
5. سپس مقداری زعفران را در آب گرم حل کرده روی حلوا میریزیم تا حلوایمان خوشرنگ شود و در مرحله آخر حلوایمان را به شکل قطعات لوزی شکل برش میدهیم.
حلوا لوز ما آماده است این حلوا شیرین است ولی شکر مصنوعی ندارد.
نوش جان 😉