نان و شیرینی

طرز تهیه خرش حلوا گیلانی خوشمزه و مجلسی

خَرش حلوا نوعی حلوا که در عید نوروز در شهر رشت درست می‌کنند. خَرش نوعی پونه وحشی با عطری متفاوت از پونه است.

مواد لازم خَرش حلوا گیلانی:

  • آرد برنج الک شده: ۲ پیمانه
  • آرد گندم الک شده: ۲ پیمانه
  • خرش (سبزی محلی) خرد شده: ۲ پیمانه
  • شکر: ۴ پیمانه
  • کره: ۵۰۰ گرم
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه خَرش حلوا گیلانی:

1. آرد برنج و گندم را مخلوط می‌کنیم و در تابه با کره تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

2. سپس سبزی را که از قبل خرد کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و باز تفت می‌دهیم. شکر را با مقداری آب می‌جوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط می‌کنیم.

3. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن می‌کنیم. قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر باشد. مواد را می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش می‌زنیم و در ظرف در دار نگهداری می‌کنیم.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + آموزش تصویری تمرینات ورزشی + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا