خواص درمانی و شگفت انگیز سرکه برنج

سرکه برنج از طعمدهندههایی است که در غذاهای آسیایی خصوصاً غذاهای کرهای و ژاپنی کاربرد دارد.
سرکه برنج طعم خاص و منحصربهفردی دارد و به غذاهایی که در آن استفاده شود طعم و مزه متفاوتی میدهد.
سرکه برنج دربسته بندیهای کوچک و بزرگ در فروشگاههای عرضه مواد غذایی (البته فروشگاههای بزرگ و لوکس) موجود است ولی معمولاً همه افراد به سرکه برنج دسترسی ندارند و معمولاً به دنبال خرید سرکه برنج از فروشگاههای مختلف هستند.
اگر اهل آشپزی باشید و علاقهمند به ایجاد تنوع در برنامه غذایی خانواده باشید و غذاهای ملل دیگر را امتحان میکنید پس حتماً سرکه برنج را در منزل تهیه کنید و طعم و مزهای خاص در غذاهای خود ایجاد کنید.
در این مقاله خواص و فواید و آموزش دقیق سرکه برنج را به سادهترین روش ارائه نمودهایم که در حین اینکه طعم عالی و بینظیر سرکه برنج را ایجاد نمایید روش ساده و پرکاری نیز نباشد.
امروزه در چین، سرکههای برنج برحسب رنگ به سه دسته تقسیم میشوند: سیاه، قرمز و سفید.
خواص و فواید سرکه برنج
سرکه برنج دارای طعم ملایم است و بیشتر در غذاهای آسیایی مانند برنج سوشی یا غذاهای شیرین و ترش استفاده میشود. سرکه برنج (ساختهشده از برنج واقعی)، آب، نمک، شکر قهوهای است.
سرکه برنج مشتق شده از برنج تخمیر شده است، که عمدتاً در کشورهای آسیایی مانند کره، ویتنام، ژاپن و چین مورداستفاده قرار میگیرد.
غنی از مواد فعال و ترکیبات بالقوه سودمند است. مهمتر از همه، سرکه برنج عطروطعم طبیعی دارد بنابراین آن را اغلب در آشپزی بکار میبرند.
همچنین دارای فوایدی مانند تقویت ایمنی، تنظیم فشارخون، جلوگیری از عفونت و سمزدایی بدن دارد.
1. سلامت پوست با مصرف سرکه برنج
بهبود سلامت پوست با سرکه برنج
این سرکه را میتوان بهطور مستقیم به پوست استفاده کرد، بهویژه هنگامیکه با اسانس روغن چای مخلوط میشود.
این میتواند بهعنوان یک مرطوبکننده برای پوست و جلوگیری از عفونتهای خاص استفاده کرد، درعینحال تسکیندهنده التهاب ناشی از تابش نور خورشید بر پوست استفاده میشود.
2. تقویت سیستم ایمنی با سرکه برنج
این نوع سرکه غنی از اسیدهای آمینه خاصی است که برای سیستم ایمنی بدن ضروری هستند.
با استفاده از این سرکه، شما میتوانید سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید و فعالیتهای رادیکال آزاد را تقویت کنید.
3. درمان مشکلات قلبی عروقی با خوردن سرکه برنج
تحقیقات نشان داده است که سرکه برنج میتواند میزان کلسترول را در شریانها و رگهای خونی کاهش دهد و به شما در جلوگیری از بیماریهای قلبی مانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی کمک میکند.
4. سرکه برنج مناسب دستگاه گوارش
بعضی از مواد فعال مانند اسید استیک موجود در سرکه برنج میتوانند التهاب را در روده از بین برده همچنین حرکت روده را طبیعی میکند.
5. سرکه برنج، سمزدای کبد
در قرنها، سرکه برنج در ژاپن بهعنوان یک تونیک برای کبد مورداستفاده قرارگرفته است. اعتقاد بر این است که اثر سمزدایی این ارگان را افزایش میدهد و کبد میتواند کار خود را بهخوبی انجام دهد.
6. افزایش انرژی با سرکه برنج
سرکه برنج افزایش دهنده انرژی
اسیدآمینههای و سایر مواد فعال موجود در سرکه برنج باعث از بین بردن خستگی شده و متابولیسم را افزایش میدهد. میتوانید از این سرکه در ساندویچ و سالاد و غذاهای گوشتی استفاده کنید.
7. پیشگیری از سرطان با سرکه برنج
حضور آنتیاکسیدانها در سرکهی برنج به دلیل پتانسیل ضد سرطانی آنها، در سالهای اخیر توجه زیادی را جلب کرده است.
جمعه از دانشمندان چینی منبع ترکیبات آنتیاکسیدان در سرکه معطر ژنجیانگ را مطالعه کرده و متوجه شدند که مقدار کل ترکیبات فنولیک و فلاوون ها حین تخمیر اسید استیک افزایشیافته و هر دو اینها مربوط فعالیت به دام انداختن DPPH است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه برنج خانگی
موارد مصرف سرکه برنج
سرکه برنج طعمدهنده بسیار عالی است و در دستور غذاهای آسیایی استفاده میشود. در دستور غذاهایی مانند سوشی، اونیگیری، سبزیجات و سالادهای کرهای از سرکه برنج استفاده میشود و این غذاها در بین ایرانیان نیز بسیار طرفدار دارد.
تفاوت سرکه برنج با سرکه سیب
- سرکهی برنج از برنج تخمیر شده یا شراب برنجتولید میشود.
- طعم سرکه برنجاز سرکهی سیب بسیار ملایمتر است.
- مقدار استیک اسید موجود در سرکه برنج و سرکه سیب باهم برابر است.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش