خواص گوشت بلدرچین برای قلب، کم خونی، پوست و چشم
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به بیان خواص گوشت بلدرچین برای قلب، کم خونی، پوست و چشم میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
گوشت بلدرچین چه خواصی دارد؟
بلدرچین یکی از غذاهای شگفت انگیز جهان است و بسیاری از تمدنهای آسیاسی قرنها به پرورش آن پرداختهاند. در حقیقت خوردن گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت برای کمک به کاهش وزن توصیه میشود.
بلدرچین نوعی پرنده جثه کوچک است که توانایی پرواز کردن ندارد. بسیاری از افراد علاقه زیادی به مصرف گوشت و تخم بلدرچین به دلیل خواص سلامتی و مواد مغذی بسیار از جمله پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن و روی دارند. علاوه بر این گوشت بلدرچین حاوی پروتئین و کولین زیادیست که برای مغز بسیار مفید است.
بلدرچین یکی از حیوانات سریعرشد روی زمین است و مثل خرگوش تولید مثل میکند، به این معنی که در 6 هفته جوجهها بزرگسال میشوند. پرورش بلدرچین فضای کمی را اشغال میکند و مناسب فضاهای شهری و مسکونی است.
تاریخچه بلدرچین را باید در کتاب مقدس جستجو کرد. مصریان به خوردن گوشت بلدرچین مشهور هستند. پیدایش بلدرچین در ژاپن به زمانی بر میگردد که بیماری سل امپراطوری ژاپن با خوردن گوشت بلدرچین درمان شد از آنجا مردم ژاپن به طور گسترده شروع به پرورش بلدرچینهای وحشی و اهلی کردن آنها کردند و این پرندگان به بلدرچین ژاپنی معروف شدند. در هند نیز نگهداری بلدرچین از سال 1974 آغاز شد.
ویتامینهای موجود در گوشت بلدرچین:
- ویتامین B ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتونینات، پیریدوکسین، بیوتین، اسید فولیک که باعث افزایش متابولیسم و تقویت سیستم عصبی بدن میشوند.
- ویتامین D موجود در گوشت بلدرچین رشد استخوانها را تقویت و با وجود تیامین و اسید اسکوربیک قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد.
- ویتامین A برای تقویت استخوانها، افزایش سلامت پوست
- ویتامین K برای پردازش سلولهای متابولیسم و جذب کلسیم در بدن
فواید سلامتی خوردن گوشت بلدرچین
1. بهبود بینایی چشم
اگرچه ویتامین A موجود در بلدرچین از هویج کمتر است اما فواید و تأثیراتی زیادی برای مراقبت از بینایی دارد.
2. خواص گوشت بلدرچین برای پوست
بلدرچین با دارا بودن ویتامین E از پیری زودرس جلوگیری کرده و به این ترتیب برای بازسازی سلولهای پوست مفید است.
3. تقویت استخوانها
گوشت بلدرچین حاوی فسفر و کلسیم دو ماده مغذی برای استخوانها است که از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
خواص و فواید شگفت انگیز گوشت بلدرچین
4. خواص گوشت بلدرچین برای سیستم تنفسی
مصرف گوشت بلدرچین به حل مشکلات تنفسی مانند آسم، سل و دیستروفی عروقی کمک میکند.
5. رفع آسیب بافت های بدن
یکی دیگر از فواید سلامتی خوردن گوشت بلدرچین رفع آسیب بافت های بدن است. پروتئین موجود در بلدرچین به بازسازی بافت ها و سلولهای ناخن و پوست و مو کمک میکند و تولید هورمون و آنزیمهای بدن را افزایش میدهد.
6. افزایش سیستم ایمنی بدن
مصرف مرتب گوشت بلدرچین قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد و باکتریها و انگلهای بدن را از بین میبرد.
7. خواص گوشت بلدرچین برای سلامت قلب
پروتئین موجود در گوشت بلدرچین با تثبیت کلسترول بد بدن به سلامت قلب کمک میکند.
8. درمان کم خونی
آهن موجود در گوشت بلدرچین برای رفع کم خونی و تولید هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون مفید است.
احتیاط در مصرف گوشت بلدرچین
اگرچه گوشت بلدرچین فواید زیادی برای سلامتی دارد اما اگر بیش از حد مصرف شود بسیار خطرناک بوده و ممکن است خطرات زیر را به همراه داشته باشد:
- سنگ کلیه
- جذب بلوک مواد مغذی
- بهم زدن سیستم متابولیسم
- کم خونی
- افزایش کلسترول
- فشار خون پایین
- آلزایمر
- افزایش پروتئین اووموکوئید
خوردن بلدرچین بهتر است یا مرغ؟
در مقایسه با مرغ، گوشت بلدرچین دارای مقادیر مشابهی پروتئین و چربی دارد. با این حال ویژگیهای زیر گوشت بلدرچین آن را بسیار برتر از مرغ میکند.
- گوشت بلدرچین 4 برابر گوشت مرغ ویتامین C دارد.
- آهن موجود در گوشت بلدرچین بیش از 3 برابر گوشت مرغ و 4 درصد بیشتر از گوشت گاو است.
- گوشت بلدرچین ویتامین A دارد در حالی که گوشت مرغ فاقد ویتامین A است.
- میزان مواد معدنی و اسیدهای آمینههای ضروری موجود گوشت بلدرچین به طور قابل توجهی بالاتر از گوشت مرغ است.
به طور کلی، گوشت بلدرچین غذایی کامل و بسیار بهتر از سایر گوشتها (از جمله گوشت گاو) است و با خوردن آن بدن احساس سیری بیشتری میکند بنابراین نیاز به مصرف روزانه کالری کاهش پیدا میکند و این به معنی کاهش وزن با خوردن بلدرچین است.