پزشکی و سلامت

خوراکی های مرگ آور و کشنده را بشناسید!

در این مطلب با خوراکی های مرگ آور و کشنده آشنا خواهید شد، باما همراه باشید 🙂

خوردن چه غذاهایی باعث مرگ میشود؟

مصرف بعضی از خوراکی ها به صورت روزمره و عادی است که اگر در خوردن آن‌ها اشتباه مرتکب شویم جان خود را از دست خواهیم داد. همه ما از اهمیت آماده کردن مواد غذایی آگاهی داریم، اینکه باید به‌خوبی میوه و سبزی‌ها را بشوییم و سموم احتمالی را که روی آن‌ها وجود دارند را با شستشوی کامل از بین ببریم.

همچنین به‌خوبی می‌دانیم که موادی همچون گوشت را باید پیش از مصرف به‌خوبی بپزیم و از خوردن خام آن خودداری کنیم؛ اما باید بدانیم که در جهان خوراکی‌هایی وجود دارند که برخلاف تصور ما می‌توانند کشنده باشند. البته این اتفاق زمانی می‌افتد که از نحوه صحیح مصرف آن‌ها آگاهی نداشته باشیم.

ازجمله این خوراکی‌ها دو نوع ماهی به نام‌های fugu و pufferfish هستند که ازجمله غذاهای دریایی بسیار سمی به شمار می‌آیند. متأسفانه سالانه صدها نفر براثر خوردن fugu جان خود را از دست می‌دهند. علت اصلی این مرگ‌ومیر هم روش نادرست طبخ آن است.

بد نیست شما هم با این خوراکی‌ها که برخی از آن‌ها در کشور ما بصورت روزانه مصرف می‌شوند و برخی بسیار فراوان مورداستفاده قرار می‌گیرند آشنا شوید. با ما همراه باشید…

خوراکی های مرگ آور

عسل

عسلعسل جزو خوراکی های کشنده

ممکن بسیار عجیب به نظر برسد اما عسل می‌تواند ماده خوراکی بسیار سمی‌ای به شمار آید. زمانی که عسل مراحل پاستوریزه شدن خود را طی می‌کند، مواد سمی ذکرشده را از دست می‌دهد. مصرف حتی یک قاشق از عسلی که هنوز پاستوریزه نشده می‌تواند، باعث سردرد، احساس گیجی، ضعف و تهوع شود و این روند می‌تواند تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کند. در برخی موارد مصرف بیش از یک قاشق آن می‌تواند سبب مرگ نیز بشود.

بادام‌هندی

چگونه بادام هندی را بو بدهیمخوردن بادام هندی خام باعث مرگ میشود

زمانی که در مغازه‌ای می‌شوید که بادام‌هندی خام را می‌فروشند، بدانید که فروشنده در مورد خام بودن آن به شما دروغ می‌گوید. آن بادام‌زمینی‌ها، درواقع برای از بین بردن نوعی ماده شیمیایی به نام «اوروشیول» بخار داده‌شده‌اند. این سم همان سمی است که در پیچک سمی آمریکایی نیز یافت می‌شود. خصوصاً در میان افرادی که سابقه آلرژی به چنین پیچک‌هایی رادارند می‌تواند کشنده باشد.

بنابراین، زمانی که بادام‌زمینی خام را ملاحظه کردید آن را میل نکنید. بسته به میزان آلرژی و عکس‌العمل بدن مصرف مقداری از بادام‌زمینی خام می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

سیب‌زمینی

خوراکی های کشنده

سیب‌زمینی در ساقه و برگش دارای سم است. مسمومیت حاصل از سیب‌زمینی بسیار کمیاب است. بیشترین مرگ‌ومیر و مسمومیت‌های شدید از سیب‌زمینی‌های سبز و نوشیدن عصاره برگ آن است.

لوبیای قرمز

خوردن برخی از مواد غذایی آن‌هم به‌صورت خام می‌تواند بسیار خطرناک باشد. یکی از این انواع می‌تواند لوبیای قرمز باشد چراکه نوعی اسید به نام «لکتین» را داراست که خصوصاً باعث از بین رفتن سلول‌های معده می‌شود. تنها راهی که باعث می‌شود از ورود چنین سمی به بدن جلوگیری به عمل آید این است که ابتدا لوبیا را به مدت ۵ ساعت خیسانده و سپس مراحل پخت آن را انجام دهید.

نوعی ماهی به نام The Silver Stripe Blaasop

ماهی مرگ آور

عمدتاً ماهی‌هایی که از دریای مدیترانه گرفته می‌شوند باید بااحتیاط فراوانی مصرف شوند. آشپزهایی که می‌خواهند ماهی Silver Stripe Blaasop را تهیه کنند باید بسیار مراقب باشند که مواد سمی موجود در برخی از ارگان‌های این ماهی را در نظر داشته باشند چراکه خوردن تنها اندکی از سموم موجود در این ماهی می‌تواند سبب فلج شدن برخی از ماهیچه‌های بدن و مشکلات تنفسی شود. تاکنون ده نفر از مردم جهان براثر عدم طبخ صحیح این نوع از ماهی جان خود را ازدست‌داده‌اند.

آکی (Ackee)

میوه های کشنده

یکی از میوه‌های بومی جامائیکا، آکی است که از میوه‌های محبوب این منطقه به شمار می‌آید. با همه این‌ها این میوه محبوب می‌تواند یکی از کشنده‌ترین میوه‌های جهان نیز به شمار آید. نکته اول این است که تنها بخش‌های زردرنگ این میوه و آن هم پس از رسیدن قابل‌خوردن هستند؛ بنابراین یکی از مهم‌ترین نکته‌های مربوط به این میوه زمان صحیح مصرف آن است.

خوردن حتی یک گاز از این میوه زمانی که به‌خوبی نرسیده می‌تواند سبب نوعی تهوع شود که این اتفاق آن‌قدر رواج دارد که به آن «حالت تهوع جامائیکایی» گفته می‌شود. ابتلا به این بیماری می‌تواند منجر به تشنج و هیپوگلیسمی کشنده شود.

قورباغه بزرگ (Giant Bullfrog)

این غذا که خصوصاً در کشور نامیبیا در آفریقای جنوبی بسیار محبوب است می‌تواند درعین‌حال بسیار هم خطرناک باشد. علت این خطر هم آن است که چه نوعی از آن مصرف شود چراکه باید کاملاً بالغ باشند تا قابلیت خورده شدن را داشته باشند.

قورباغه‌های جوان‌تر نوعی سم را تولید می‌کنند که باعث از بین رفتن کلیه‌ها می‌شود. اگر سرآشپزی از نوع جوان و نابالغ این قورباغه در غذا استفاده کند می‌تواند سلامت افراد را به مخاطره بیندازد. خوشبختانه فرهنگ خوردن قورباغه از هیچ نوع آن در کشور ما رواج ندارد.

نوعی بری به نام Elderberries

میوه هایی که کشنده هستند

این نوع از بری که در تهیه مربا و یا درست کردن چای از آن استفاده می‌شود، می‌تواند دارای نوعی سم کشنده باشد که تولید «گلیکوزید» می‌کند. اگر زمانی که از آن در تهیه مربا استفاده می‌شود بیش‌ازاندازه رسیده باشد، می‌تواند سبب شکم درد و حتی رفتن فرد به کما و در مواقعی موجب مرگ نیز بشود.

تنها نصف فنجان از آن‌که به‌درستی تهیه نشده باشد می‌تواند منجر به بیماری شود. اگر فردی نوشیدنی آن را تا ۵ لیوان میل کند سلامتی وی واقعاً در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

کاساوا (Cassava)

غذاهای کشنده انسان

این ریشه که در آمریکای جنوبی کاشته می‌شود اگر درست تهیه شود بسیار هم خوشمزه است؛ اما باید توجه داشت که مصرف خام آن بسیار خطرناک است. از این خوراکی دو نوع تلخ و شیرین یافت می‌شود و مصرف تنها ۲۰ میلی‌گرم خام آن به دلیل داشتن «سیانید هیدروژن» می‌تواند سبب مسمومیت شود. خوردن اندکی از خام آن حتی می‌تواند یک گاو درشت و سالم را نیز از پا درآورد.

قارچ

قارچ های کشنده انسان

تمام قارچ‌ها باهم برابر نیستند. همان‌طور که می‌دانید قارچ خوراکی دکمه‌ای (Crimini) تکمیل‌کننده طعم پاستا است؛ اما توجه داشته باشید برخی از قارچ‌ها سمی هستند و می‌توانند باعث مرگ شوند.

گوجه‌فرنگی‌ها

میوه های مرگ آور و سمی

گوجه‌فرنگی‌ها از آن دست سبزی‌هایی هستند که در آشپزخانه کاربردهای فراوانی دارند؛ اما برگ‌های آن حاوی سمی به نام گلیکوالکولید است که اگر به‌طور ناخواسته مصرف شود، می‌تواند ناراحتی معده، گرفتگی شدید عضلات و اضطراب ایجاد کند؛ بنابراین در موقع پاک کردن آن حتماً برگ‌ها و ساقه‌هایش را خوب پاک‌کنید.

برگ ریواس

سبزیجات سمی و مرگ آور

از ریواس می‌توان برای خوشمزه کردن انواع غذاها استفاده کرد اما برگ این گیاه سمی است. مسمومیت حاصل از خوردن برگ ریواس می‌تواند به تنگی نفس، تشنج، نارسایی کلیه و در برخی موارد نادر منجر به مرگ شود.

بادام‌زمینی

میوه های سمی و کشنده

یکی از شایع‌ترین آلرژی‌های شناخته‌شده، توسط بادام‌زمینی به وجود می‌آید. این آلرژی که معروف به واکنش آنافیلاکسی است، می‌تواند منجر به سفتی شدید راه‌های تنفسی شود. در برخی موارد این آلرژی می‌تواند به انسان شوک وارد کرده و باعث بیهوشی شخص مصرف‌کننده آن منجر شود. این خطر اگر درمان نشود، می‌تواند برای کسانی که به بادام‌زمینی و ترکیبات آن آلرژی دارند، بسیار خطرناک باشد. خانواده‌ها باید بیشتر مراقب بچه‌هایی که از این آلرژی رنج می‌برند، باشند. تا بچه‌هایشان ناخواسته از بادام‌زمینی و ترکیبات حاوی بادام‌زمینی مصرف نکنند.

گیلاس

هسته گیلاس سمی و مرگ آور است

در موقع خوردن گیلاس مراقب هسته‌های آن باشید که در دهانتان خورد نشود، زیرا هسته‌های گیلاس حاوی مقداری سم به نام سیانید هیدروژن است.

گوشت خام و تخم‌مرغ خردشده

مصرف گوشت خام میتواند مرگ آور باشد

گوشت‌های خام ازجمله؛ گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی و تخم‌مرغ اگر در شرایط بهداشتی نگهداری نشود، می‌توانند با باکتری سالمونلا آلوده شوند. این باکتری در بدن باعث ایجاد گاستروانتریت می‌شود. اگر باکتری سالمونلا وارد جریان خون شود، برای کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند، می‌تواند بسیار خطرناک باشد؛ بنابراین در حفظ و نگهدار این مواد غذایی دقت کرده و قیل از مصرف آن‌ها را خوب پخته و سپس مصرف کنید.

بادام‌ها

بادام تلخ سمی است

بادام درختی دارای فواید بسیار زیادی است؛ اما این آجیل پرطرفدار نیز می‌تواند سمی باشد. توجه داشته باشید بادام‌های تلخ خام، دارای سمی به نام سیانور هستند. کسانی که با این سم مسموم شوند، حتماً باید در شرایط ویژه تحت درمان قرار گیرند.

هات‌داگ

هات داگ میتواند کشنده باشد

این نوع فست فود که خیلی هم طرفدار دارد، علت اصلی خفگی و مرگ‌ومیر در بین کودکان است. در مواد استفاده‌شده در هاد داگ‌ها به خاطر فراوری بودن و همچنین طرز تهیه آن، می‌تواند شرایط رشد میکرو اورگانیسم‌های خطرناک را به وجود آورد. ازاین‌رو تا جایی که برایتان مقدور است، از خوردن این قبیل غذاها خودداری کنید.

میوه‌های هسته‌دار و دانه‌های سیب

دانه سیب مرگ آور است

دانه سیب و هسته میوه‌هایی چون هلو و زردآلو نیز درونشان مقداری سم وجود دارد.

روغن کرچک

روغن های کشنده و مرگ آور

روغن کرچک اگر به‌صورت بهداشتی و ایمن تهیه نشود، می‌تواند باعث مسمومیت شود. روغن کرچک حاوی سمی به نام ریسین است. توجه داشته باشید که از هرجایی این روغن را تهیه نکنید.

ماهی تن

ماهی تن دارای سمی کشنده است

به‌احتمال‌زیاد شما در مورد خطرات مسمومیت با جیوه را شنیده‌اید. ماهی تن نیز دارای مقداری جیوه است. برای همین شما نباید ماهی تن را به‌صورت خام مصرف کنید. مخصوصاً کودکان و زنان باردار. مصرف موادی که دارای جیوه است باعث؛ خارش، درد، فشارخون بالا و سایر علائم خطرناک شود.

جوز هندی

جوز هندی میتواند مضر باشد

به‌احتمال‌زیاد در کابینت آشپزخانه شما ادویه‌های از جوز هندی موجود است. این ادویه اگرچه برای پخت‌وپز مناسب است؛ اما مصرف بیش‌ازحد آن می‌تواند باعث روان‌پریشی، عدم تمرکز، توهم و تحریک بیش‌ازحد منجر شود.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
talabگردآوری و بازنویسی، تحریریه مثبت 1fardanews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا