بارداری و اطفال

خوردن ماهی در بارداری + ماهی های مجاز و ممنوعه در بارداری

غذاهای دریایی از جمله ماهی می توانند منابع عالی پروتئین، آهن و روی در برنامه غذایی روزانه باشند که همگی جز مواد مغذی ضروری برای رشد نرمال جنین در رحم شما هستند.

همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند؛ اما بعضی از انواع غذاهای دریایی از جمله کوسه ماهی و اره ماهی و ماهی خال مخالی که جزو ماهی‌های بزرگ و شکارچی محسوب می شوند؛ جیوه زیادی دارند. اگر چه میزان جیوه موجود در غذا های دریایی برای اغلب بزرگسالان مشکل خاصی ایجاد نمی کند، اما اگر قصد بارداری دارید یا در حال حاضر باردار هستید باید در مصرف این مواد غذایی احتیاط کنید.

اگر بطور مرتب از ماهی‌هایی استفاده می کنید که جیوه بالایی دارند، این عنصر در خون شما افزایش پیدا می کند و می تواند روی سیستم عصبی جنین و رشد مغزی او تاثیر منفی داشته باشد.

در بارداری چقدر ماهی یا غذای دریایی بخوریم؟

بر اساس توصیه انجمن غذا و داروی ایالات امریکا درسال 2015، خانم‌های باردار باید حداقل 260-320 گرم غذای دریایی با جیوه پایین در طول هفته مصرف کنند و این یعنی 2 تا 3 واحد در هفته.

مصرف کدام ماهی‌ ها در بارداری مجاز است؟

اگر باردار هستید سعی کنید ماهی‌ها و غذاهای دریایی متنوعی راکه سطح جیوه‌شان پایین بوده و اسید چرب امگا سه زیادی دارند در برنامه غذایی خود بگنجانید. این غذاهای دریایی شامل سالمون، کیلکای آنچوی، شاه ماهی، ساردین، ماهی سفید، قزل آلا، تیلاپیا، کفال، کیلکا، شاه میگو، میگو و… است. اگر چه بهتر است مصرف ماهی تن سفید به 170 گرم در هفته محدود شود.

زمان مناسب برای انجام تست بی بی چک و تست خون بارداری

مصرف کدام ماهی‌ ها در بارداری ممنوع است؟

از مصرف ماهی‌های بزرگ و شکارچی خودداری کنید. برای کاهش دریافت جیوه از کوسه ماهی، ماهی خال مخالی و اره ماهی استفاده کنید. سطح جیوه ماهی کپور و کاد و انواع ماهی تن در حد متوسط است و بهتر است در بارداری محدود شود.

از خوردن ماهی خام در بارداری خودداری کنید. برای پیشگیری از ورود باکتری‌ها و ویروس‌های مضر به بدنتان از خوردن مواد غذایی حاوی ماهی خام یا نیم پز مانند سوشی پرهیز کنید و ماهی دودی نخورید. اگر ماهی رودخانه‌ای یا دریاچه‌ای میخورید، بهتر است میزان مصرف‌تان را درحدود دو واحد در هفته نگه دارید و زیاده‌ روی نکنید.

ماهی را پیش از مصرف خوب بپزید. برای اینکار باید بخش داخلی بدن ماهی تا دمای 63 درجه سانتی گراد گرم شود. ماهی زمانی خوب پخته است که بافت آن تا حدی از هم باز شود. میگو را تا حدی حرارت دهید که گوشت آن حالت مات پیدا کند.

5/5 - (2 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
yjc

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا