خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورشت مطر آلو خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم خورشت مطر آلو:
- سیبزمینی پخته: ۵ عدد متوسط
- گوجه فرنگی رنده شده: ۵ عدد
- گشنیز: ۲۰ شاخه
- نخودفرنگی پخته: ۱ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل تند قرمز: ۱ الی ۲ عدد
- رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه گرم ماسالا: ۱ قاشق مرباخوری
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه خورشت مطر آلو:
- پیاز را در کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود. سپس زنجبیل رنده شده و فلفل قرمز که در هاون خورد نمودهایم را به آن اضافه کرده.
- سپس گوجه فرنگی رنده شده و تکههای سیبزمینی و نخود سبز را اضافه کرده و یک تفت میدهیم.
- در همین حین گشنیزها را خرد کرده به خورشت اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم.
- در انتها ادویه گرم ماسالا و آب را اضافه نموده و درب ظرف را میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
نوش جان 😉