خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش آلو با مرغ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با مرغ:
- مرغ: یک بسته شامل یک سینه کامل و یک ران خورد شده – نیم کیلو
- آلو خورشتی: ۱۵ عدد
- پیاز ساطوری شده: ۱ عدد متوسط
- رب: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و زعفران: به میزان لازم
- آب: 2 لیوان
روش آماده سازی خورش آلو با مرغ:
- در ابتدای شروع آشپزی آلوها رو خیس میکنیم (به این شکل که یکی دو بار میشوریم و با مقداری آب خیس میکنیم، یک بار آبش رو عوض میکنیم و بار دوم آب کمتری میریزیم. یعنی جوری که فقط کمی آب روی آلوها رو بگیره).
- اول پیاز را در روغن تفت میدهیم.
- بعد نمک، زردچوبه، مرغ و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و کمی با هم تفت میدهیم.
- بعدازاینکه خوب تفت داده شد رب را همراه با دو لیوان آب و زعفران دمکرده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مرغ به خوبی بپزد (حدوداً یک ساعت و نیم زمان لازم داره).
- حدوداً نیم ساعت آخر آلوها را به خورش اضافه میکنیم.
- یک ربع بعد از اضافه کردن آلوها، دارچین را هم میریزیم.
- این خورش باید کم آب باشد، اگر در نهایت خورش آبدار بود، حرارت گاز را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود.
نکته:
- اگه دارچین از اول ریخته بشه هم عطر و بوش از بین می ره و هم رنگ غذا رو کمی سیاه می کنه.
- این غذا طعم ملسی داره، آگه دوست دارین یکمی شیرینتر بشه می تونین همزمان با آلوها دو قاشق شکر هم بهش اضافه کنید.