خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش آلو با مرغ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورش آلو با مرغ:
- مرغ: یک بسته شامل یک سینه کامل و یک ران خورد شده – نیم کیلو
- آلو خورشتی: ۱۵ عدد
- پیاز ساطوری شده: ۱ عدد متوسط
- رب: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و زعفران: به میزان لازم
- آب: 2 لیوان
روش آماده سازی خورش آلو با مرغ:
- در ابتدای شروع آشپزی آلوها رو خیس میکنیم (به این شکل که یکی دو بار میشوریم و با مقداری آب خیس میکنیم، یک بار آبش رو عوض میکنیم و بار دوم آب کمتری میریزیم. یعنی جوری که فقط کمی آب روی آلوها رو بگیره).
- اول پیاز را در روغن تفت میدهیم.
- بعد نمک، زردچوبه، مرغ و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و کمی با هم تفت میدهیم.
- بعدازاینکه خوب تفت داده شد رب را همراه با دو لیوان آب و زعفران دمکرده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مرغ به خوبی بپزد (حدوداً یک ساعت و نیم زمان لازم داره).
- حدوداً نیم ساعت آخر آلوها را به خورش اضافه میکنیم.
- یک ربع بعد از اضافه کردن آلوها، دارچین را هم میریزیم.
- این خورش باید کم آب باشد، اگر در نهایت خورش آبدار بود، حرارت گاز را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود.
نکته:
- اگه دارچین از اول ریخته بشه هم عطر و بوش از بین می ره و هم رنگ غذا رو کمی سیاه می کنه.
- این غذا طعم ملسی داره، آگه دوست دارین یکمی شیرینتر بشه می تونین همزمان با آلوها دو قاشق شکر هم بهش اضافه کنید.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...