خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی مرحله به مرحله

خورش آلو مسما یک غذای گیلانی خوشمزه و ملس است.
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما:
- مرغ: برای هر نفر یک تکه
- آلو قیسی: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
- آلو سیاه: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش آلو مسما:
- مرغ رو با کمی آب و زردچوبه روی آتش میگذاریم.
- پسازآنکه مرغ نیمپز شد آلوها را که در روغن سرخکردهایم به آن اضافه میکنیم.
- هر وقت که مرغ و آلو کاملاً پخت، پیاز را که قبلاً سرخکردهایم به همراه شکر به مقدار گفتهشده به آن اضافه میکنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.
نکات مهم در تهیه خورش آلو مسما:
- این خورش باید آب کمی داشته باشد.
- اگر در حین طبخ متوجه شدهاید که مرغ کاملاً پختهشده ولی آلوها هنوز نپختهاند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
- پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحاً غذا وا خواهد رفت.
- میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابلتغییر است.
- طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس میباشد.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش