خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی مرحله به مرحله

خورش آلو مسما یک غذای گیلانی خوشمزه و ملس است.

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما:

  • مرغ: برای هر نفر یک تکه
  • آلو قیسی: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • آلو سیاه: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما:

  1. مرغ رو با کمی آب و زردچوبه روی آتش می‌گذاریم.
  2. پس‌ازآنکه مرغ نیم‌پز شد آلوها را که در روغن سرخ‌کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم.
  3. هر وقت که مرغ و آلو کاملاً پخت، پیاز را که قبلاً سرخ‌کرده‌ایم به همراه شکر به مقدار گفته‌شده به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.

نکات مهم در تهیه خورش آلو مسما:

  • این خورش باید آب کمی داشته باشد.
  • اگر در حین طبخ متوجه شده‌اید که مرغ کاملاً پخته‌شده ولی آلوها هنوز نپخته‌اند مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغ‌ها له نشوند.
  • پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحاً غذا وا خواهد رفت.
  • میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل‌تغییر است.
  • طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس می‌باشد.
1/5 - (1 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

مشاهده آموزش
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا