خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی مرحله به مرحله

خورش آلو مسما یک غذای گیلانی خوشمزه و ملس است.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما:

  • مرغ: برای هر نفر یک تکه
  • آلو قیسی: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • آلو سیاه: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما:

  1. مرغ رو با کمی آب و زردچوبه روی آتش می‌گذاریم.
  2. پس‌ازآنکه مرغ نیم‌پز شد آلوها را که در روغن سرخ‌کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم.
  3. هر وقت که مرغ و آلو کاملاً پخت، پیاز را که قبلاً سرخ‌کرده‌ایم به همراه شکر به مقدار گفته‌شده به آن اضافه می‌کنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.

نکات مهم در تهیه خورش آلو مسما:

  • این خورش باید آب کمی داشته باشد.
  • اگر در حین طبخ متوجه شده‌اید که مرغ کاملاً پخته‌شده ولی آلوها هنوز نپخته‌اند مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغ‌ها له نشوند.
  • پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحاً غذا وا خواهد رفت.
  • میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل‌تغییر است.
  • طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس می‌باشد.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + آموزش تصویری تمرینات ورزشی + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا