خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش به و لپه مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش به:

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • آلوی خورشتی (در صورت تمایل): ۱۵۰ گرم
  • به: ۳۰۰ گرم
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • لپه: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و دارچین: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش به:

  1. ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌شده کمی تفت می‌دهیم.
  2. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
  3. اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.
  4. به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.
  5. نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آب‌لیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
  6. پس از چند جوش خورش حاضر است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

اطلاعات بیشتر...
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا