خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش به و لپه مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش به:

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • آلوی خورشتی (در صورت تمایل): ۱۵۰ گرم
  • به: ۳۰۰ گرم
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • لپه: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • شکر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و دارچین: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش به:

  1. ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌شده کمی تفت می‌دهیم.
  2. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
  3. اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.
  4. به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.
  5. نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آب‌لیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
  6. پس از چند جوش خورش حاضر است.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا