خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش به و لپه مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: ۶ نفر
مواد لازم برای تهیه خورش به:
- گوشت: ۴۰۰ گرم
- آلوی خورشتی (در صورت تمایل): ۱۵۰ گرم
- به: ۳۰۰ گرم
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- لپه: ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- شکر: ۲ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و دارچین: به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش به:
- ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم.
- لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
- اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میکنیم.
- به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم.
- نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
- پس از چند جوش خورش حاضر است.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...