تبلیغات ویژه
خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش قیمه یزدی با نخود مجلسی

خورش قیمه یزدی یکی از غذاهای محلی یزد است.

مواد لازم

  • نخود (نخود خیس خورده): ۲۰۰ گرم
  • گوشت گوسفند (تکه‌تکه شده): ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • لیمو عمانی: ۵ عدد
  • روغن: یک فنجان
  • زعفران دم کرده: یک چهارم فنجان
  • سیب زمینی: ۲۰۰ گرم
  • پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

  1. ابتدا مقداری آب روی گوشت تکه‌تکه شده بریزید و آنها را نیم پز کنید.
  2. نخودها را از دو روز قبل خیس و آب آن را عوض کنید.
  3. زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و به هم بزنید.
  4. وقتی گوشت نیم پز شد نخود، پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و لیمو عمانی را اضافه کنید و بگذارید به طور کامل بپزد حرارت را کم کنید که غذا جا بیفتد. می‌توان به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد.

هنگام کشیدن غذا سیب زمینی‌های سرخ شده را اضافه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا