خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گل در چمن (باقلا قاتق) گیلانی

خورش گل در چمن یا باقلا قاتق یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.

مناسب برای: 5 تا 7 نفر

مواد لازم برای تهیه خورش گل در چمن گیلانی:

  • گوشت مغز ران: نیم کیلو
  • پاچه باقلای سبز: ۱/۵ کیلوگرم
  • شوید تازه: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیر: یک بوته
  • زردچوبه و نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش گل در چمن گیلانی:

  1. گوشت را شسته و قطعه‌قطعه نموده در کمی روغن سرخ می‌کنیم و با دو سه لیوان آب می‌گذاریم بپزد.
  2. وقتی کاملاً پخت و آبش کم شد پاچه باقلای تازه را از دو پوست جدا کرده و شوید را تمیز نموده و ریز خرد می‌کنیم.
  3. سیر را هم پوست کنده و خرد می‌کنیم.
  4. آنگاه پاچه باقلا، شوید، سیر و زردچوبه را با کمی روغن سرخ‌کرده به گوشت پخته‌شده اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد تا جا بیفتد.
  5. تخم‌مرغ را هم در آن می‌شکنیم تا ببندد.
  6. به غذا نمک و فلفل زده آن را از روی اجاق برمی‌داریم.
  7. باید توجه داشت که باقلا نباید له شود همین‌قدر که نرم شود کافی است.
به این مطلب امتیاز دهید
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربه‌ات داری، خوشحال می‌شیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا