خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گل در چمن (باقلا قاتق) گیلانی

خورش گل در چمن یا باقلا قاتق یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.

مناسب برای: 5 تا 7 نفر

مواد لازم برای تهیه خورش گل در چمن گیلانی:

  • گوشت مغز ران: نیم کیلو
  • پاچه باقلای سبز: ۱/۵ کیلوگرم
  • شوید تازه: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • سیر: یک بوته
  • زردچوبه و نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش گل در چمن گیلانی:

  1. گوشت را شسته و قطعه‌قطعه نموده در کمی روغن سرخ می‌کنیم و با دو سه لیوان آب می‌گذاریم بپزد.
  2. وقتی کاملاً پخت و آبش کم شد پاچه باقلای تازه را از دو پوست جدا کرده و شوید را تمیز نموده و ریز خرد می‌کنیم.
  3. سیر را هم پوست کنده و خرد می‌کنیم.
  4. آنگاه پاچه باقلا، شوید، سیر و زردچوبه را با کمی روغن سرخ‌کرده به گوشت پخته‌شده اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد تا جا بیفتد.
  5. تخم‌مرغ را هم در آن می‌شکنیم تا ببندد.
  6. به غذا نمک و فلفل زده آن را از روی اجاق برمی‌داریم.
  7. باید توجه داشت که باقلا نباید له شود همین‌قدر که نرم شود کافی است.
به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا