خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش گل در چمن (باقلا قاتق) گیلانی

خورش گل در چمن یا باقلا قاتق یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانیهاست.
مناسب برای: 5 تا 7 نفر
مواد لازم برای تهیه خورش گل در چمن گیلانی:
- گوشت مغز ران: نیم کیلو
- پاچه باقلای سبز: ۱/۵ کیلوگرم
- شوید تازه: نیم کیلو
- تخممرغ: ۳ عدد
- سیر: یک بوته
- زردچوبه و نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش گل در چمن گیلانی:
- گوشت را شسته و قطعهقطعه نموده در کمی روغن سرخ میکنیم و با دو سه لیوان آب میگذاریم بپزد.
- وقتی کاملاً پخت و آبش کم شد پاچه باقلای تازه را از دو پوست جدا کرده و شوید را تمیز نموده و ریز خرد میکنیم.
- سیر را هم پوست کنده و خرد میکنیم.
- آنگاه پاچه باقلا، شوید، سیر و زردچوبه را با کمی روغن سرخکرده به گوشت پختهشده اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد تا جا بیفتد.
- تخممرغ را هم در آن میشکنیم تا ببندد.
- به غذا نمک و فلفل زده آن را از روی اجاق برمیداریم.
- باید توجه داشت که باقلا نباید له شود همینقدر که نرم شود کافی است.
🍽️ نظرت درباره این دستور آشپزی چیه؟
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇