پیش غذا

دستور تهیه سوپ چغندر

زمان آماده‌سازی: 100 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 10 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر

  • چغندر: 2 عدد (بزرگ / شسته شده)
  • سیب‌زمینی: 2 عدد (بزرگ / پوست شده / نگینی شده)
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد (متوسط / پوست شده / خردشده)
  • هویج: 2 عدد (پوست شده / خردشده)
  • کلم‌برگ: نصف عدد (خردشده)
  • کنسرو لوبیا: 1 عدد (با آب داخل کنسرو)
  • آب: 10 لیوان
  • سس کچاپ: 5 میلی‌لیتر
  • آب‌لیمو: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شوید: 1 قاشق غذاخوری
  • خورشت مرغ: 6 لیوان
  • برگ‌بو: 2 برگ

روش آماده‌سازی سوپ چغندر

  1. ابتدا آب را در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید سپس چغندر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا 1 ساعت بجوشد، چغندر را آب کش کنید و آب آن را دور نریزید.
  2. آب چغندر را در قابلمه قرار دهید، سیب‌زمینی را در آن بریزید و بعد از گذشت 7 دقیقه کلم‌برگ و چغندر (که بعد از آبکش آن را خردکرده‌اید) را به آن اضافه کنید و بگذارید کلم و سیب‌زمینی به خوبی پخته شود.
  3. پیاز، هویج و روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار دهید سپس سس کچاپ را در آخر اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید پخته شود.
  4. بعد از آماده شدن سیب‌زمینی آب مرغ، آب‌لیمو، فلفل، شوید، لوبیا با آب کنسروش و برگ‌بو را اضافه کنید سپس محتویات داخل ماهیتابه (پیاز، هویج و کچاپ) را به آن اضافه کنید.
  5. نمک را می‌توان به‌صورت دلخواه به آن اضافه کرد.
  6. بعد از پخته شدن سوپ، برگ‌بو را جدا کنید.
  7. روش سرو: این نوع سوپ در کنار خامه‌ترش سرو می‌شود.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا