پیش غذا
دستور تهیه سوپ چغندر
زمان آمادهسازی: 100 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 10 نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر
- چغندر: 2 عدد (بزرگ / شسته شده)
- سیبزمینی: 2 عدد (بزرگ / پوست شده / نگینی شده)
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد (متوسط / پوست شده / خردشده)
- هویج: 2 عدد (پوست شده / خردشده)
- کلمبرگ: نصف عدد (خردشده)
- کنسرو لوبیا: 1 عدد (با آب داخل کنسرو)
- آب: 10 لیوان
- سس کچاپ: 5 میلیلیتر
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
- شوید: 1 قاشق غذاخوری
- خورشت مرغ: 6 لیوان
- برگبو: 2 برگ
روش آمادهسازی سوپ چغندر
- ابتدا آب را در قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید سپس چغندر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا 1 ساعت بجوشد، چغندر را آب کش کنید و آب آن را دور نریزید.
- آب چغندر را در قابلمه قرار دهید، سیبزمینی را در آن بریزید و بعد از گذشت 7 دقیقه کلمبرگ و چغندر (که بعد از آبکش آن را خردکردهاید) را به آن اضافه کنید و بگذارید کلم و سیبزمینی به خوبی پخته شود.
- پیاز، هویج و روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار دهید سپس سس کچاپ را در آخر اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید پخته شود.
- بعد از آماده شدن سیبزمینی آب مرغ، آبلیمو، فلفل، شوید، لوبیا با آب کنسروش و برگبو را اضافه کنید سپس محتویات داخل ماهیتابه (پیاز، هویج و کچاپ) را به آن اضافه کنید.
- نمک را میتوان بهصورت دلخواه به آن اضافه کرد.
- بعد از پخته شدن سوپ، برگبو را جدا کنید.
- روش سرو: این نوع سوپ در کنار خامهترش سرو میشود.
نوش جان 😉
تبلیغات