دسر

فروماژ پرتقال؛ طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی

مواد لازم فروماژ پرتقال:

  • آب پرتقال: یک ونیم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین: یک ونیم قاشق غذاخوری
  • خامه: نصف پیمانه
  • آب داغ: نصف پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال:

1. آب داغ را با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل شود.

2. آب پرتقال را گرم کنید اما نگذارید بجوشد.

3. زرده‌ها را با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر را افزوده و آن‌قدر هم بزنید تا کرم رنگ شده و حجیم شود.

4. بعد آب پرتقال داغ را تدریجاً به مایهٔ زرده افزوده و سریع هم بزنید.

5. خامه را کمی بزنید تا یکدست شود بعد مایه زرده را کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

6. ژلاتین حل شده را هم به مایع افزوده و خوب مخلوط کنید، قالب مورد نظر رو کمی خیس کرده و بگذارید در فریزر تا کامل یخ بزند بعد مایع فروماژ را توی آن بریزید.

7. بعد بگذارید در یخچال (حدود ۳ ساعت) تا شکل بگیرد در آخر آن را برگردانید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا