دسر

طرز تهیه دسر قویماق (کاچی) اردبیل

دسر قویماق یکی از دسرهای محلی استان اردبیل و استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم

  • آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • آب: نیم لیوان
  • شکر: به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه دسر قویماق اردبیل

کره که در محیط بوده و نرم شده را داخل ظرف با شعله بسیار کم آب می‌کنیم. سپس آرد را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا کاملاً کره به آرد جذب شود و زردچوبه را به آن افزوده کمی تفت می‌دهیم سپس یک لیوان آب را داخل مواد ریخته و هم می‌زنیم تا یک دست شود و درب ظرف را می‌گذاریم و حدود ۵ دقیقه روی حرارت پایین می‌گذاریم و در آخر شکر را داخل مواد ریخته و داخل ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با کمی دارچین تزئین می‌کنیم.

4/5 - (5 امتیاز)

📢 دانش‌آموز عزیز، کلمه‌ای که دنبالش هستی رو پیدا نکردی؟ 🤔

ما اینجاییم تا کمکت کنیم! اگه کلمه‌ای توی سایت نبود و دوست داری براش جمله‌سازی بشه، همین‌جا توی کامنت‌ها بنویس! ✍️ ما در سریع‌ترین زمان ممکن برات جمله‌های جذاب و آموزشی می‌سازیم.

منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا