دسر

پاناکوتا؛ طرز تهیه دسر پاناکوتا ایتالیایی با خامه

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی که تهیه آن بسیار ساده است.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا:

نام مادهٔ غذایی مقدار
ژلاتین ورقه‌ای (از ده دقیقه قبل در آب سرد خیس شود) ۷ گرم
شیر ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه دسر پاناکوتا:

  1. شیر و شکر را در قابلمه ریخته، ظرف را بر روی حرارت گذاشته تا داغ شود اما قبل از جوشیدن آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
  2. ژلاتین را که از قبل در آب سرد خیس شده به مایه داغ اضافه کرده بهم می‌زنیم تا حل شود.
  3. بعد از اینکه مایه ماند و داغیش را از دست داد، خامه را با مایه مخلوط می‌کنیم و آن را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت سرد می‌کنیم.
  4. روی این دسر را می‌توانید با میوه هایی همچون تمشک، بلوبری، توت فرنگی، گیلاس، آلبالو و توت ها تزیین کنید.
3/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا