دسر

پاناکوتا؛ طرز تهیه دسر پاناکوتا ایتالیایی با خامه

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی که تهیه آن بسیار ساده است.

مواد لازم برای دسر پاناکوتا:

نام مادهٔ غذاییمقدار
ژلاتین ورقه‌ای (از ده دقیقه قبل در آب سرد خیس شود)۷ گرم
شیر۳۵۰ میلی لیتر
شکر۱۰۰ گرم
خامه۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه دسر پاناکوتا:

  1. شیر و شکر را در قابلمه ریخته، ظرف را بر روی حرارت گذاشته تا داغ شود اما قبل از جوشیدن آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
  2. ژلاتین را که از قبل در آب سرد خیس شده به مایه داغ اضافه کرده بهم می‌زنیم تا حل شود.
  3. بعد از اینکه مایه ماند و داغیش را از دست داد، خامه را با مایه مخلوط می‌کنیم و آن را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت سرد می‌کنیم.
  4. روی این دسر را می‌توانید با میوه هایی همچون تمشک، بلوبری، توت فرنگی، گیلاس، آلبالو و توت ها تزیین کنید.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا