دسر

دسر پلمبیر؛ دستور تهیه دسر پلمبیر مجلسی

مواد لازم دسر پلمبیر:

  • شیر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • ورق ژلاتین: ۲عدد
  • پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: ۳۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • خامه: ۱ پیمانه
  • خلال پسته: ۳۰ گرم
  • مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج: به میزان لازم

طرز تهیه دسر پلمبیر:

1. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید.

2. زرده‌ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

3. ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود.

4. سپس شیر را داغ کنید.

5. ورق‌های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده‌های تخم مرغ اضافه نمایید.

6. خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد.

7. سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.

8. سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید.

9. ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید.

10. این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.

تذکر: می‌توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰ گرم می‌باشد.)

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا