دسر

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله برای 4 نفر

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله بسیار ساده است و هر کسی قادر به درست کردن آن خواهد بود. دسر کاسترد و ترکیب آن با انواع ژله، بیسکوئیت، خامه و غیره بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این یک دستورالعمل آسان برای تهیه دسر کاسترد با ژله است. برای تهیه آن می‌توانید از انواع پودر ژله و میوه‌های مختلف استفاده کنید.

این دستورالعمل برای انواع ژله میوه‌های قرمز و موز است، اما هیچ محدودیتی برای تغییر آنها وجود ندارد. دسر کاسترد با ژله در لیوان تهیه و به صورت انفرادی سرو می‌شود. در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه دسر کاسترد برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم. با ما همراه باشید.

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه دسر کاسترد و ژله برای 4 نفر (4 لیوان)

مواد لازم دسر کاسترد:

  • شیر: 2 لیوان
  • کاسترد: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری سر پر
  • پودر ژله (ترجیحاً میوه‌های قرمز رنگ): 2 بسته
  • موز: ۱ عدد

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله:

ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و 2 قاشق کاسترد را داخل شیر بریزید. آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا کاسترد کاملاً درون شیر حل شود.

سپس قابلمه را بر روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید.

ترکیب فوق را به وسیله قاشق یا همزن دستی به صورت آهسته و پیوسته هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آید.

بلافاصله بعد از اینکه شیر به جوش آمد، شکر را اضافه کرده و بعد از گذشت ۱ الی ۲ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. (نباید زیاد بجوشد زیرا سفت شده و ادامه کار با آن مشکل است)

وقتی که کمی خنک شد، آن را به آرامی داخل لیوان سرو بریزید. دقت کنید که مایع به دیواره لیوان نپاشد تا ظاهر آن خراب نشود.

به اندازه نصف لیوان کاسترد بریزید و آن را داخل یخچال قراردهید.

حدود ۳۰ دقیقه برای سرد شدن کاسترد کافی‌ست. اما توجه داشته باشید که کاسترد را توی فریز نگذارید.

حالا همزمان با سپری شدن این مدت، پودر ژله را توی دو لیوان آب جوش کاملاً حل کنید. (پودر ژله میوه‌های قرمز رنگ -مثل انار، توت فرنگی، آلبالو و غیره در ترکیب با رنگ کرمی کاسترد یک ظاهر زیبا و اشتهابرانگیز ایجاد می‌کند.)

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

وقتی ترکیب یک دستی حاصل شد آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید تا خنک شود. (توجه داشته باشید که ژله نباید ببندد.)

زمانی که کاسترد سفت و سرد شد و ژله نیز به اندازه کافی خنک شد، ژله را به آرامی روی کاسترد بریزید.

نکته: توجه داشته باشید که مایع ژله نباید گرم باشد زیرا در این صورت به درون کاسترد نفوذ کرده و کاسترد حالت آبکی و بدی پیدا می‌کند. حتماً ژله و کاسترد هر دو باید کاملاً سرد باشند.

در مرحله آخر موز را نگینی خرد کرده و به مایع ژله اضافه کنید. (درون لیوان سرو)

لیوان‌های دسر را مجدداً داخل یخچال قراردهید. بعد از گذشت ۱ الی ۲ ساعت دسر کاسترد و ژله آماده است.

5/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
fidilio

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا