دسر

گل پالدو؛ طرز تهیه دسر گل پالدو (فرنی گل محمدی)

دستور تهیه دسر گل پالدو (فرنی گل محمدی)

مواد لازم دسر گل پالدو:

  • شیر: دو پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • شکر: ۱/۴ پیمانه
  • گل محمدی: ۱/۴ پیمانه
  • آرد: نصف پیمانه

طرز تهیه دسر گل پالدو:

  1. آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود.
  2. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید.
  3. روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید.
  4. بعد از ده دقیقه گل محمدی را به مخلوط اضافه کنید.
  5. وقتی سفت شد شکر را هم‌زمان که هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا کاملاً سفت شود.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا