نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی با نشاسته ذرت

مواد لازم راحت الحلقوم:
- نشاسته ذرت: یک فنجان
- شکر: ۵/۱ فنجان
- جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
- آب: ۳ فنجان
- پودر نارگیل: نصف فنجان
- پودر پسته: یک قاشق سوپخوری
- گردوی خرد شده: مقداری برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی:
1. نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده، میگذاریم تهنشین شود. سپس آب روی آن را برمیداریم و بقیه را در قابلمه میریزیم.
2. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مرتب آن را به هم میزنیم تا مایع بپزد، طوری که از دیوارهٔ قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
3. در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحلقوم را روی آن میریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع میریزیم. سپس با دست آن را در کف قالب پهن میکنیم و میگذاریم تا کاملاً خنک شود.
4. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برشها را در بقیه پودر نارگیل میغلتانیم. راحتالحلقومها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته یا گردوی خرد شده میپاشیم.
نوش جان 😉