خورش‌ها و قلیه‌ها

راگو؛ طرز تهیه راگو با گوشت و سیب زمینی

راگو (به فرانسوی: ragoût) نوعی خورش پرچاشنی فرانسوی است که شباهتی نسبی به تاس‌کباب ایرانی دارد.

مناسب برای: 12 نفر

مواد لازم برای تهیه راگو:

  • گوشت مغز ران بدون استخوان: یک کیلو
  • هویج: نیم کیلو
  • سیب زمینی اسلامبولی: نیم کیلو
  • فلفل سبز دلمه‌ای: دو سه عدد
  • پیاز ریز متوسط سفید: نیم کیلو
  • لوبیای سبز: ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • آرد: یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن: ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه راگو:

گوشت را به اندازه یک گردو تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم. سه چهار قاشق روغن در ظرف می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم. گوشت را در روغن به‌اندازه‌ای که آب گوشت کشیده شود سرخ می‌کنیم و سه چهار لیوان آب در آن می‌ریزیم. درب ظرف را می‌بندیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود. هویج پوست گرفته را حلقه‌حلقه می‌کنیم، پیاز ها را هم پوست می‌کنیم و ریشه لوبیا را می‌گیریم و لوبیا را به اندازه دو بند انگشت خرد می‌کنیم و سبزی‌ها را می‌شوییم و داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی‌ها بپزد. سیب زمینی را پوست می‌کنیم و داخل راگو می‌ریزیم تا سیب زمینی نیز بپزد. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می‌کنیم و با کمی فلفل و نمک داخل راگو می‌ریزیم. آرد را در بقیه روغن کمی سرخ می‌کنیم و آخر کار داخل راگو می‌ریزیم و می‌گذاریم تا دو سه جوش بزند و آب راگو غلیظ شود.

3/5 - (2 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا