تبلیغات ویژه
غذاها

طرز تهیه رشته پلو قیسی آذربایجان مجلسی و خوشمزه

رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است.

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم رشته پلو قیسی آذربایجان:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • رشته پلویی: ۱ پیمانه
  • قیسی: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • دارچین: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه رشته پلو قیسی آذربایجان:

  1. برنج را شسته و با اندکی نمک خیس کنید و بگذارید مدتی بماند.
  2. یک عدد پیاز را به همراه گوشت و اندکی نمک و فلفل کاملاً ورز داده و به صورت قلقلی‌های کوچک در آورده و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  3. شعله برنج را روشن کنید. در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید.
  4. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید.
  5. قیسی را شسته و با کره داغ شده یک تفت بدهید.
  6. روی آن را پیاز داغ، شکر، زردچوبه و فلفل بریزید و کمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه کنید.
  7. کف قابلمه را از مواد ته دیگ مورد علاقه تان قرار دهید، کمی برنج آبکش شده روی آن بریزید و سپس لابه‌لای برنج از گوشت‌های قلقلی و مواد آماده شده بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
  8. برنج را در ظرف مناسب ریخته روی آن را با گوشت قلقلی، برگه‌های قیسی، کمی دارچین و خلال پسته تزیین کنید.

نکات مهم:

در آذربایجان از گوشت استفاده نمی‌شود ولی استفاده از گوشت طعم بسیار مطلوب تری به غذا داده و آن را برای سرو در مجالس نیز مناسب تر می‌کند.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا