طرز تهیه رنگینک جنوبی با خرما و گردو مجلسی و خوشمزه

رنگینک نام نوعی شیرینی مناطق جنوب ایران (فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان) است که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین تهیه میشود. در این شیرینی خانگی، پودر دارچین و خرما دست به دست هم میدهند و وعدهای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود میآید. حلاوتی که ماندگاری آن در یخچال به یک هفته هم میرسد.
مواد لازم رنگینک با خرما و گردو:
- خرما (رطب): نیم کیلو
- آرد: ۲ پیمانه
- پودر پسته: نیم پیمانه
- گردو: ۱۰۰ گرم
- کره: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
- روغن: یک پیمانه
- دارچین ساییده شده: به میزان لازم
طرز تهیه رنگینک با خرما و گردو:
1. هسته و کلاهک رطب را جدا کنید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید.
2. دانههای رطب را در بشقاب تخت کنار هم بگذارید به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد. تمام بشقاب را به این صورت بچینید و حاشیه بشقاب را برای سرریز آرد و روغن باز بگذارید.
3. آرد و روغن را در تابه روی آتش ملایم با کاردک چوبی هم بزنید تا آرد به رنگ قهوهای روشن درآید. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و بردارید. (آرد و روغن باید شل باشد اگر سفت شد اندکی روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید.)
4. آرد و روغن داغ را روی رطب بریزید و روی آن را صاف کنید تا روی رطب را بپوشاند. سپس پودر پسته را روی آن بپاشید. روی رنگینک پودر دارچین بریزید و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش