نان و شیرینی

طرز تهیه رنگینک جنوبی با خرما و گردو مجلسی و خوشمزه

رنگینک نام نوعی شیرینی مناطق جنوب ایران (فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان)‌ است که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین تهیه می‌شود. در این شیرینی خانگی، پودر دارچین و خرما دست به دست هم می‌دهند و وعده‌ای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود می‌آید. حلاوتی که ماندگاری آن در یخچال به یک هفته هم می‌رسد.

مواد لازم رنگینک با خرما و گردو:

  • خرما (رطب): نیم کیلو
  • آرد: ۲ پیمانه
  • پودر پسته: نیم پیمانه
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
  • روغن: یک پیمانه
  • دارچین ساییده شده: به میزان لازم

طرز تهیه رنگینک با خرما و گردو:

1. هسته و کلاهک رطب را جدا کنید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید.

2. دانه‌های رطب را در بشقاب تخت کنار هم بگذارید به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد. تمام بشقاب را به این صورت بچینید و حاشیه بشقاب را برای سرریز آرد و روغن باز بگذارید.

3. آرد و روغن را در تابه روی آتش ملایم با کاردک چوبی هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و بردارید. (آرد و روغن باید شل باشد اگر سفت شد اندکی روغن اضافه کنید و کمی تفت‌ دهید.)

4. آرد و روغن داغ را روی رطب بریزید و روی آن را صاف کنید تا روی رطب را بپوشاند. سپس پودر پسته را روی آن بپاشید. روی رنگینک پودر دارچین بریزید و پس از خنک شدن در یخچال نگه‌داری ‌کنید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا