سالادها
طرز تهیه سالاد ذرت تابستانی

سالاد ذرت تابستانی، سالادی بسیار خوشطعم و سبک است. این سالاد مناسب برای تمام ذائقههاست. برای یک بارم که شده حتماً امتحانش کنید.
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت تابستانی:
- روغنزیتون: 5 قاشق چایخوری
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- سس تند: 1/4 قاشق چایخوری – دلخواه
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- ذرت: 1 لیوان و نیم آبپز و سرد
- گوجه گیلاسی: 1 لیوان (نصف شده)
- خیار: 1 عدد نگینی شده
- پیاز: 1 عدد نگینی شده
- ریحان: 1 قاشق چایخوری خردشده
- پنیر فتا: 1/4 لیوان خردشده
روش آمادهسازی سالاد ذرت تابستانی:
- ابتدا روغنزیتون، آبلیمو، نمک و سس تند را در ظرفی مخلوطکنید و کنار بگذارید.
- ذرت را آبپز کنید سپس در صافی قرار دهید و پس از رفتن آب آن در ظرف بزرگی بریزید (اگر دوست داشتید میتوانید آن را با روغن کمی تفت بدهید).
- گوجه گیلاسی، خیار، پیاز و ریحان را به ذرت اضافه کنید و مخلوطکنید.
- سس آمادهشده در مرحله 1 را اضافه کنید و مخلوطکنید.
- تا زمان سرو سالاد را در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو پنیر فتا را به آن اضافه کنید و سرد سرو کنید.
نوش جان😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...