سالادها

طرز تهیه سالاد ذرت تابستانی

سالاد ذرت تابستانی، سالادی بسیار خوش‌طعم و سبک است. این سالاد مناسب برای تمام ذائقه‌هاست. برای یک بارم که شده حتماً امتحانش کنید.

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت تابستانی:

  • روغن‌زیتون: 5 قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • سس تند: 1/4 قاشق چای‌خوری – دلخواه
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • ذرت: 1 لیوان و نیم آب‌پز و سرد
  • گوجه گیلاسی: 1 لیوان (نصف شده)
  • خیار: 1 عدد نگینی شده
  • پیاز: 1 عدد نگینی شده
  • ریحان: 1 قاشق چای‌خوری خردشده
  • پنیر فتا: 1/4 لیوان خردشده

روش آماده‌سازی سالاد ذرت تابستانی:

  1. ابتدا روغن‌زیتون، آب‌لیمو، نمک و سس تند را در ظرفی مخلوط‌کنید و کنار بگذارید.
  2. ذرت را آب‌پز کنید سپس در صافی قرار دهید و پس از رفتن آب آن در ظرف بزرگی بریزید (اگر دوست داشتید میتوانید آن را با روغن کمی تفت بدهید).
  3. گوجه گیلاسی، خیار، پیاز و ریحان را به ذرت اضافه کنید و مخلوط‌کنید.
  4. سس آماده‌شده در مرحله 1 را اضافه کنید و مخلوط‌کنید.
  5. تا زمان سرو سالاد را در یخچال قرار دهید.
  6. قبل از سرو پنیر فتا را به آن اضافه کنید و سرد سرو کنید.

نوش جان😉

5/5 - (1 امتیاز)

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

اطلاعات بیشتر...
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا