سالادها

طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

مواد لازم سالاد ذرت و قارچ:

  • کنسرو ذرت شیرین: ۴۲۵ گرم
  • قارچ: ۵۰۰ گرم یا یک کنسرو بزرگ
  • ماست: نصف پیمانه
  • آبلیمو: دو تا سه قاشق سوپ‌خوری
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: یک قاشق چای‌خوری (طبق ذائقه و دلخواه)
  • کره: یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن ‌زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ:

قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌های عمودی خرد کنید و با دو تا سه قطره آبلیمو مخلوط کنید تا سیاه نشود و با کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو، قارچ دکمه‌ای استفاده کنید سپس کنسرو ذرت شیرین را داخل آبکش ریخته تا آب آن جدا شود. بعد به آن مقداری نمک و روغن‌ زیتون اضافه کنید.

طرز تهیه سس سالاد:

سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. بعد آبلیمو، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و شکر را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود. حالا قارچ و ذرت را مخلوط کرده و سس را بیفزایید و مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید سس این سالاد را تند مصرف کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا