سالادها
طرز تهیه سالاد نودل با کاهو و توت فرنگی

زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 8 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل با کاهو:
- کاهوی بزرگ: 1 عدد خردشده بهصورت تکههای متوسط
- گردو: 1 لیوان خردشده
- نودل: 1 بسته
- کره: 1/4 لیوان
- شکر: 1/4 لیوان
- روغن: 1/4 لیوان
- سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا: 1 قاشق چایخوری
- پیازچه: نصف لیوان خردشده
- توتفرنگی: 2 لیوان خلالی شده
روش آمادهسازی سالاد نودل با کاهو:
- ابتدا نودل را به قسمتهای کوچکتر خردکنید و در ماهیتابهای با حرارت متوسط به همراه گردو و کره به مدت 2 دقیقه تف بدهید، به صورتی که رنگ آن طلایی شود. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
- در ظرفی دیگر شکر، روغن، سرکه و سس سویا را مخلوطکنید.
- کاهو، توتفرنگی و پیاز را روی نودل بریزید.
- مخلوط سس را روی نودل های بریزید و مخلوطکنید و آن را سرو کنید.
نوش جان😉