سالادها
طرز تهیه سالاد نودل تند با میگو رژیمی

سالاد نودل تند با میگو از سالادهای رژیمی خوشمزه است که میتوان آن را در وعدههای اصلی سرو نمود، زیرا آن غذایی کامل است و انرژی موردنیاز بدن را تأمین میکند.
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل تند با میگو:
- برگبو: 2 برگ
- هویج کوچک: 1 عدد
- میگو: 500 گرم (پوست شده و پاکشده)
- نودل: 400 گرم
- روغن کانولا: 4 قاشق غذاخوری
- عسل: 4 قاشق غذاخوری
- زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری تازه – خردشده
- فلفل چیلی یا قرمز تند: 1 قاشق چایخوری (خشک)
- سرکه بالزامیک: 4 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج: 3 قاشق غذاخوری
- سس سویا: 6 قاشق غذاخوری
- سیر: 1 حبه لهشده
- فلفل قرمز: 1 عدد کبابی شده و خردشده
- پیازچه: 2 قاشق غذاخوری خردشده
- گشنیز: 2 قاشق غذاخوری تازه و خردشده
- نمک: به میزان دلخواه
- فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روش آمادهسازی سالاد نودل تند با میگو:
- در قابلمهای آب، برگبو و هویج بریزید و بگذارید تا به جوش آید، سپس میگوها را به مدت 2 دقیقه در آن قرار دهید و بعد خارج کنید، آب آن را صاف کنید و در یخچال بگذارید.
- در قابلمه دیگری آب را بجوشانید و به آن نمک و نودل اضافه کنید و 3 الی 5 دقیقه بعد نودل را آبکش کنید.
- برای آمادهسازی سس: روغن، عسل، زنجبیل، فلفل چیلی، سرکه، سیر و سس سویا را در ظرفی مخلوطکنید.
- سس را در قابلمهای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و بهآرامی هم بزنید تا زمانی که به جوش آید و سپس زیر قابلمه را خاموشکنید و بگذارید سرد شود.
- روش سرو: ابتدا نودل را با میگو در ظرفی بزرگ مخلوطکنید و تیکههای فلفل کبابی شده، پیازچه، گشنیز، نمک، فلفل و سس را به آن اضافه کنید و مخلوطکنید.
نودل رژیمی شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و میل نمایید. نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش