سالادها
طرز تهیه سالاد پرتقال تند
سالاد پرتقال تند از سالادهای خوشمزه و آسان برای آمادهسازی است، مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد.
مناسب برای: 2 نفر
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال تند
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- آبپرتقال: نصف پرتقال
- فلفل شیرین آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
- زیره آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
- فلفل تند: به میزان دلخواه
- روغنزیتون: 3 قاشق غذاخوری
- زیتون سیاه بدون هسته: بهاندازه دلخواه
مواد لازم برای سالاد
- گشنیز خردشده: 1 قاشق چایخوری
- پرتقال: 3 عدد – 450 گرم
روش آمادهسازی سالاد پرتقال تند:
- ابتدا پرتقال را پوست بکنید، سپس گوشته پرتقال را دانهدانه کنید و لایهنازک هر قسمت را بکنید و در بشقاب سرو آن را بچینید.
- برای آمادهسازی سس: در ظرفی دیگر آبپرتقال، فلفل شیرین، زیره، فلفل تند، نمک و روغنزیتون را مخلوطکنید.
- زیتون سیاه را با سس مخلوطکنید.
- سس را به ظرف پرتقال اضافه کنید و با گشنیز آن را تزیین کنید.
- قبل از سرو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
نوش جان😉