سالادها

طرز تهیه سالاد پرتقال تند

سالاد پرتقال تند از سالادهای خوشمزه و آسان برای آماده‌سازی است، مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد.

مناسب برای: 2 نفر

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال تند

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

  • آب‌پرتقال: نصف پرتقال
  • فلفل شیرین آسیاب شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • زیره آسیاب شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل تند: به میزان دلخواه
  • روغن‌زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه بدون هسته: به‌اندازه دلخواه

مواد لازم برای سالاد

  • گشنیز خردشده: 1 قاشق چای‌خوری
  • پرتقال: 3 عدد – 450 گرم

روش آماده‌سازی سالاد پرتقال تند:

  1. ابتدا پرتقال را پوست بکنید، سپس گوشته پرتقال را دانه‌دانه کنید و لایه‌نازک هر قسمت را بکنید و در بشقاب سرو آن را بچینید.
  2. برای آماده‌سازی سس: در ظرفی دیگر آب‌پرتقال، فلفل شیرین، زیره، فلفل تند، نمک و روغن‌زیتون را مخلوط‌کنید.
  3. زیتون سیاه را با سس مخلوط‌کنید.
  4. سس را به ظرف پرتقال اضافه کنید و با گشنیز آن را تزیین کنید.
  5. قبل از سرو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نوش جان😉

53% تخفیف ویژه

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

تنها برنامه جامع آموزشی برای درمان زود انزالی

شامل تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن