سالادها

طرز تهیه سالاد پنیر هالومی با انار

سالاد پنیر هالومی با انار سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است. این سالاد دارای جرجیر، پرتقال، رب انار و پنیر هالومی است.

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد پنیر هالومی:

  • گردو: نصف لیوان (خردشده متوسط)
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: 1/4 لیوان
  • پنیر هالومی: 180 گرم – رشته‌رشته شده
  • جرجیر: 3 لیوان خردشده
  • انار: 1 لیوان تازه
  • پرتقال: 1 عدد پوست شده و خردشده
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی سالاد پنیر هالومی:

  1. ابتدا فر را روی دمای 180 درجه بگذارید.
  2. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
  3. گردو و عسل را داخل سینی فر بریزید و به مدت 7 دقیقه بگذارید تا گردو برشته شود.
  4. سینی فر را خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. رب انار، آب‌لیمو، سس خردل، دو قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط‌کنید و کنار بگذارید.
  6. مقدار باقی‌مانده از روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم‌کنید و پنیر هالومی را در آن گرم‌کنید به صورتی که رنگ پنیر طلایی شود.
  7. جرجیر را به ظرف سالاد اضافه کنید و مخلوط‌کنید.
  8. پنیر هالومی، گردوی برشته‌شده، انار و پرتقال را در ظرف پخش‌کنید و مخلوط جرجیر و رب انار را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا