سالادها
طرز تهیه سالاد پنیر هالومی با انار

سالاد پنیر هالومی با انار سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است. این سالاد دارای جرجیر، پرتقال، رب انار و پنیر هالومی است.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد پنیر هالومی:
- گردو: نصف لیوان (خردشده متوسط)
- عسل: 1 قاشق غذاخوری
- رب انار: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 2 قاشق چایخوری
- روغنزیتون: 1/4 لیوان
- پنیر هالومی: 180 گرم – رشتهرشته شده
- جرجیر: 3 لیوان خردشده
- انار: 1 لیوان تازه
- پرتقال: 1 عدد پوست شده و خردشده
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
روش آمادهسازی سالاد پنیر هالومی:
- ابتدا فر را روی دمای 180 درجه بگذارید.
- در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
- گردو و عسل را داخل سینی فر بریزید و به مدت 7 دقیقه بگذارید تا گردو برشته شود.
- سینی فر را خارج کنید و کنار بگذارید.
- رب انار، آبلیمو، سس خردل، دو قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوطکنید و کنار بگذارید.
- مقدار باقیمانده از روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گرمکنید و پنیر هالومی را در آن گرمکنید به صورتی که رنگ پنیر طلایی شود.
- جرجیر را به ظرف سالاد اضافه کنید و مخلوطکنید.
- پنیر هالومی، گردوی برشتهشده، انار و پرتقال را در ظرف پخشکنید و مخلوط جرجیر و رب انار را روی آن بریزید و سرو کنید.
نوش جان 😉