سالادها

طرز تهیه سالاد پنیر هالومی با انار

سالاد پنیر هالومی با انار سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است. این سالاد دارای جرجیر، پرتقال، رب انار و پنیر هالومی است.

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد پنیر هالومی:

  • گردو: نصف لیوان (خردشده متوسط)
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: 1/4 لیوان
  • پنیر هالومی: 180 گرم – رشته‌رشته شده
  • جرجیر: 3 لیوان خردشده
  • انار: 1 لیوان تازه
  • پرتقال: 1 عدد پوست شده و خردشده
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی سالاد پنیر هالومی:

  1. ابتدا فر را روی دمای 180 درجه بگذارید.
  2. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
  3. گردو و عسل را داخل سینی فر بریزید و به مدت 7 دقیقه بگذارید تا گردو برشته شود.
  4. سینی فر را خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. رب انار، آب‌لیمو، سس خردل، دو قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط‌کنید و کنار بگذارید.
  6. مقدار باقی‌مانده از روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم‌کنید و پنیر هالومی را در آن گرم‌کنید به صورتی که رنگ پنیر طلایی شود.
  7. جرجیر را به ظرف سالاد اضافه کنید و مخلوط‌کنید.
  8. پنیر هالومی، گردوی برشته‌شده، انار و پرتقال را در ظرف پخش‌کنید و مخلوط جرجیر و رب انار را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان 😉

53% تخفیف ویژه

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

تنها برنامه جامع آموزشی برای درمان زود انزالی

شامل تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن