سالادها

سالاد پیازچه؛ طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

دستور تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی.

مواد لازم سالاد پیازچه و سیب زمینی:

  • سیب زمینی پخته: ۲ عدد
  • تخم مرغ پخته: ۲ عدد
  • خیارشور خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • پیازچه خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کنسرو ذرت: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • ماست: ۱ پیمانه (برای سس)
  • خامه: یک دوم پیمانه (برای سس)
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ‌خوری (برای سس)
  • سرکه: ۱ قاشق سوپ‌خوری (برای سس)
  • نمک، فلفل و پودر آویشن: مقداری (برای سس)
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ‌خوری (برای سس)
  • ذرت کوچک (جهت تزیین): چند عدد
  • زیتون سیاه و سبز: ۸ عدد (برای تزیین)

طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی:

سیب زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید. تخم مرغ‌های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید. سپس پیازچه‌های شسته را به صورت حلقه‌ای خرد نمایید. آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.

تهیهٔ سُس:

در کاسه‌ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.

هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه‌های تزیین شده و برش‌های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا