سالادها
سالاد پیازچه؛ طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی

دستور تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی.
مواد لازم سالاد پیازچه و سیب زمینی:
- سیب زمینی پخته: ۲ عدد
- تخم مرغ پخته: ۲ عدد
- خیارشور خرد شده: ۱۰۰ گرم
- پیازچه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- کنسرو ذرت: ۲ قاشق سوپخوری
- شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- ماست: ۱ پیمانه (برای سس)
- خامه: یک دوم پیمانه (برای سس)
- آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپخوری (برای سس)
- سرکه: ۱ قاشق سوپخوری (برای سس)
- نمک، فلفل و پودر آویشن: مقداری (برای سس)
- روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری (برای سس)
- ذرت کوچک (جهت تزیین): چند عدد
- زیتون سیاه و سبز: ۸ عدد (برای تزیین)
طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی:
سیب زمینیهای پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید. تخم مرغهای پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید. سپس پیازچههای شسته را به صورت حلقهای خرد نمایید. آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.
تهیهٔ سُس:
در کاسهای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچههای تزیین شده و برشهای زیتون سیاه و سبز قرار دهید.