سالاد گل کلم؛ طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج مجلسی

مواد لازم سالاد گل کلم:
- گل کلم: ۱ عدد متوسط
- پیاز قرمز: ۱عدد
- عدس پخته شده: ۱ فنجان
- هویج: ۴عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ساطوری شده: ۴حبه
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: یک سوم فنجان
- لیمو ترش تازه یا نارنج: ۱عدد
- ریحان خشک قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر (رنده شده بدون نمک و کم چربی): ۵۰ گرم
طرز تهیه سالاد گل کلم:
گل کلم را بشویید و آن را به قسمتهای کوچک خرد کنید، سپس آنها را به مدت ۸ دقیقه بخارپز نمایید. پیاز، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
در ظرف دیگری روغن زیتون، سرکه سیب، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد. سپس آن را مصرف کنید، میتوانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.
روش بخارپز سبزیجات: سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش را روی قابلمهای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد. در قابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه حرارت دهید، سپس آن را از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
آیا به آموزش زبان عربی علاقهمند هستید؟
یادگیری مکالمه عربی اماراتی و عمانی از سطح پایه تا حرفهای با تلفظ بومی، مناسب سفر، کار یا مهاجرت.
شروع یادگیری