سالادها

سالاد گل کلم؛ طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج مجلسی

مواد لازم سالاد گل کلم:

  • گل کلم: ۱ عدد متوسط
  • پیاز قرمز: ۱عدد
  • عدس پخته شده: ۱ فنجان
  • هویج: ۴عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ساطوری شده: ۴حبه
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: یک سوم فنجان
  • لیمو ترش تازه یا نارنج: ۱عدد
  • ریحان خشک قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر (رنده شده بدون نمک و کم چربی): ۵۰ گرم

طرز تهیه سالاد گل کلم:

گل کلم را بشویید و آن را به قسمت‌های کوچک خرد کنید، سپس آن‌ها را به مدت ۸ دقیقه بخارپز نمایید. پیاز، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.

در ظرف دیگری روغن زیتون، سرکه سیب، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد. سپس آن را مصرف کنید، می‌توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

روش بخارپز سبزیجات: سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش را روی قابلمه‌ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد. در قابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه حرارت دهید، سپس آن را از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیاز: / 5. تعداد رای:

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن