سس ها

طرز تهیه سس بارنز درجه یک خانگی

مواد لازم سس بارنز:

  • موسیر یا سیر خرد شده: ۲ تا ۳ عدد
  • جعفری: ۳ تا ۴ شاخه
  • ترخان خردشده: به مقدار کم
  • سرکه: یک پیمانه
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • فلفل: یک قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • نمک: به مقدار کافی

طرز تهیه سس بارنز:

سرکه را با موسیر یا سیر و ۲ قاشق آب سرد در ظرف لعابی می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا سرکه جوش آید و تبخیر بشود (به مقداری که فقط ۱ یا ۲ قاشق از آن باقی بماند). سرکه و موسیر را از صافی رد می‌کنیم و زرده‌های تخم‌مرغ را داخل سرکه صاف شده می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا زرده نرم و لطیف شود، آنگاه ظرفی را که زرده تخم‌مرغ و سرکه در آن است در ظرف آب گرم قرار می‌دهیم تا کمی گرم شود، سپس ظرف را از داخل آب درمی‌آوریم و یک تکه کوچک (به اندازه یک گردو) از کره را در زرده تخم‌مرغ‌ها می‌اندازیم و خوب مخلوط می‌کنیم بعد یک تکه دیگر به همان مقدار از کره را داخل تخم‌مرغ می‌اندازیم و اگر کره آب نشد دوباره ظرف را در آب گرم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا کره آب شود. این عمل را آن‌قدر تکرار می‌کنیم تا کره تمام شود. البته باید دقت کرد که کره حتی‌المقدور خارج از گرما به تخم‌مرغ‌ها اضافه شود مگر اینکه کره آب نشود.

این سس بسیار لذیذ است به شرط آنکه در تهیه آن دقت لازم مبذول گردد. بعد از مصرف آخرین تکهٔ کره سس آماده است؛ بعد کمی نمک و فلفل و جعفری و ترخان خرد شده را به سس اضافه می‌کنیم. این سس را بدون سبزی خرد کرده می‌توان مصرف مرد. این سس به مصرف گوشت‌های سفید مثل ماهی مرغ و مغز می‌رسد.

4.7/5 - (6 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا