سس ها

طرز تهیه سس بشامل با شیر و بدون خامه

از جمله معروف‌ترین سس‌های فرانسوی که در آشپزی استفاده می‌شود، سس بشامل می‌باشد که این سس مضاف بر اینکه به تنهایی طعم بسیار خوشمزه‌ای را دارد برای تهیه انواع سس‌های دیگر نیز به کار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه سس بشامل:

  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • شیر: ۲ پیمانه (۴ دسی لیتر)

طرز تهیه سس بشامل بدون خامه:

ابتدا آرد سفید را در شیر سرد حل می‌کنیم و بعد هنگامی که خوب حل شد آن را روی اجاق می‌گذاریم تا کمی قوام بیاید و بعد کره را اضافه می نماییم تا یک جوش بزند و سس سفت شود سپس آن را از روی اجاق برمی‌داریم.

نکته:
شما می‌توانید برای طعم دار کردن این سس به سلیقه خود به آن میخک، گرد خردل، پیاز، نمک و فلفل نیز بیفزایید.

4.1/5 - (12 امتیاز)
منبع
namnakwikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا