سس ها
طرز تهیه سس بلوبری درجه یک خانگی
سس بلوبری (به انگلیسی: Blueberry sauce) نوعی سس است که در قنادی بکار میرود.
مواد لازم سس بلوبری:
همچنین بخوانید: خواص بلوبری برای سلامتی | ارزش غذایی بلوبری
طرز تهیه سس بلوبری:
- شکر و آبلیمو را در ظرف نسوز کوچکی بر روی بلوبری پاشیده ظرف را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار میدهیم. درحالیکه بلوبری را با کفگیر چوبی به هم زده و له میکنیم میگذاریم تا بجوشد و نرم شود.
- روی حرارت کم ۵–۴ دقیقه میجوشانیم تا کمی قوام گرفته و هنگامیکه کفگیر را ته قابلمه میکشیم جای آن باقی بماند. آن را در همان ظرف کوبیده تا له شود.
- بلوبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست بلوبری را جدا میکنیم. سسی که از الک رد شده را میگذاریم سرد شود.
نکته: میتوان این سس را بدون له کردن بلوبری نیز تهیه کرد. در این صورت مقدار کمتری سس به دست میآید اما بلوبری نیز بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد برای تزیین یا به عنوان مزه به مصرف میرسد.
📢 دانشآموز عزیز، کلمهای که دنبالش هستی رو پیدا نکردی؟ 🤔
ما اینجاییم تا کمکت کنیم! اگه کلمهای توی سایت نبود و دوست داری براش جملهسازی بشه، همینجا توی کامنتها بنویس! ✍️ ما در سریعترین زمان ممکن برات جملههای جذاب و آموزشی میسازیم.