سس ها
طرز تهیه سس طحینه (سس ارده)
سس طحینه مصارف زیادی دارد اما بیشتر برای مزه دادن به فلافل بکار برده میشود.
مواد لازم سس طحینه:
اگر مقادیر مواد زیر زیاد است، شما میتوانید به نسبت از هر کدام استفاده نمایید.
- ارده: یک کیلو
- آب معدنی یا آب معمولی سرد: یک کیلو (آب معدنی بیشتر از آب معمولی موجب دوام این سس میشود)
- آبلیمو: حداکثر نصف لیوان ۱۴۰ میلی لیتر
- نمک: ۱۵ گرم
- چیپس سیر خیس شده و سپس خرد شده: ۷۵ گرم
طرز تهیه سس طحینه:
در صورت امکان مواد بالا را با یکدیگر در کیچن آید یا همزن ایستاده برقی ریخته به مدت حداقل ۱۵ دقیقه با درجه متوسط بهم میزنیم. میتوان مواد را با همزن دستی نیز مخلوط کرد.