طرز تهیه سس لازانیا برای 4 نفر
نام دیگر سس بشامل (به فرانسوی: Béchamel)، سس سفید است. این نوع سس را در تهیه انواع دیگر سسها به کار میبرند، از جمله سس مورنی که از مخلوط سس بشامل با پنیر بدست میآید. سس بشامل یکی از سسهای اصلی کشور فرانسه محسوب میشود.
بشامل، یکی از پنج سس مادری است که در غذاهای فرانسوی استفاده می شود. سس بشامل در بسیاری از غذاهای ایتالیایی و فرانسوی از جمله لازانیا، گراتن و کروک موسیو یکی از مواد اصلی است.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه سس لازانیا برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم. امیدواریم که موردتوجه شما قرار گیرد.
طرز تهیه سس لازانیا خوشمزه برای 4 نفر
مواد لازم سس لازانیا برای 4 نفر:
- آرد : 2 قاشق غذاخوری
- کره : 2 قاشق غذاخوری
- شیر : 1.5 پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه سس لازانیا:
ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
به کره ذوبشده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.
به همزدن ادامه دهید تا جایی که حبابهای ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یکدست پیدا کنند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.
شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد باز شوند.
صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.
کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی بچشید و درصورت نیاز بازهم اضافه کنید.
حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود 2-3 دقیقه مواد با هم بجوشند.
در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.
این سس عالی شده است 😊
بهبه
درست کنید حتماً