سس ها

چگونه سس مایونز خانگی درست کنیم؟

مایونز تهیه شده در خانه را می‌توان حداکثر ۳ تا ۴ روز در یخچال نگاه داشت.

مواد لازم سس مایونز:

طرز تهیه سس مایونز:

  1. زرده تخم مرغ، سرکه، خردل و نمک و فلفل را در یک مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید.
  2. درحالی‌که مخلوط کن روشن است روغن زیتون را با کم‌ترین سرعت ممکن به آن اضافه کنید.
  3. روغن زیتون را به صورت جریان مستمر و باریکی به سس اضافه کنید تا تمام آن مصرف شود.

با افزودن موادی به سس مایونز معمولی می‌توانیم سس‌های متنوعی درست کنیم که در اینجا با برخی از آن‌ها آشنا می‌شوید:

سس مایونز لیمویی

سرکه مورد استفاده در دستور تهیه مایونز معمولی را با همان مقدار آب لیمو جایگزین کرده و یک قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو ترش نیز به آن اضافه کنید.

سس مایونز تند

۲ قاشق چای‌خوری فلفل پرورده و یک قاشق چای‌خوری سیر رنده شده را به مایونز لیمویی اضافه کنید. این نوع سس مایونز برای غذاهای دریایی و میگو ایده آل است.

سس سزار

قبل از افزودن روغن زیتون به مواد تشکیل دهنده سس، یک قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان رنده شده، یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو و یک قاشق چای‌خوری جعفری خرد شده را با دو حبه سیر رنده شده به آن اضافه کنید سپس مخلوط کن را روشن کرده و مطابق روش ذکر شده روغن را اضافه نمایید.

سس مایونز سیردار یا آئولی

آئولی نام فرانسوی سس مایونز با طعم سیر است. ۸ تا ۹ حبه سیر را در ابتدا به مواد سس اضافه کنید و ۲ قاشق چای‌خوری آبلیمو نیز به آن افزوده، مخلوط کن را روشن کنید و روغن را با روش ذکر شده اضافه کنید.

سس تارتار

ابتدا سس مایونز معمولی را آماده کنید و سپس یک عدد خیارشور خرد شده، یک قاشق سوپ‌خوری شوید با پیازچه خرد شده و یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو به آن اضافه کرده و چند ثانیه دیگر مخلوط کن را روشن نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا